2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ام🙃درس نمیخونم🙂بدلیل بهم بدید برای درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 108 پست

منم مث خودت

میدونم هیچی قبول نمیشم

الان کتابم جلومه ولی دارم تو نی نی سایت میچرخم:)

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراااا

نمیدونم هی میگم امروز دیگه میخونم فردا صبح زود بیدار میشم میخونم

ولی بازم یجور خودمو سرگرم میکنم بهونه پیدا میکنم نمیخونم

قبلا کوه انگیزه بودم هیجوقت ب نشدن فکر نمیکردم

الان همش میگم زمان کمه ممکنه نشه باز میگم نه میشه تلاش کن ولی دریغ از یروز مطالعه خوب و کافی

به خوشحالی پدر و مادرت فکر کن اون لحظه به تمام جهان می ارزه

خوبه ولی خیلی روم تاثیر نداره این فکر🥲😂

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

به خوشحالی پدر و مادرت فکر کن اون لحظه به تمام جهان می ارزه

حتی زوری هم بخونی خوبه من همونم نمیخونم

فکرکنم بزرگترین علتش این گوشیه لامصبه

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ب محض اینکه یه کد رشته خوب قبول شیاعتماد بنفست ازین رو ب اون رو میشهدوستای با کلاس محیط بزرگترکیس ها ...

دقیقا🥲

مرسی ازت خیلی گل گفتی 

من به دخترم میگم‌اونم کنکور داره امسال ببین عزیزدلم راهی رو که شروع کردی تموم کن هر کاری باشه دنبال چیزی که علاقه داری برو این‌ روزاتون حساسه‌الان اون درس خواندناتون تا آخر عمر رو زندگیتون جایگاه اجتماعی همسر لایف استایل درآمدتون تاثیر داره جا نزن دختر قشنگم

ای بابا پس چرا پشت موندی البته این سوالیه که باید از خودمم بپرسم😪😅

من سال کنکورم و سال اول پشت کنکوری بودنم شرایط نداشتم همش تو طلاق و نوزاد و اینا بود نتونستم بخونم

دلم نمیاد برم ازاد احساس میکنم باید بخونم ولی امسال ی مشکلی دارم نمیتونم ترمیم کنم دیگه انگیزه ندارم بخونم در بهترین حالت ۴۰ درصد کنکورو بیارم به جایی نمیبرع بعد استرس وحشتناک دارم بقیه هم هی میپرسن دانشگاه چیکار کردی اصن ی وضی

منم مث خودتمیدونم هیچی قبول نمیشمالان کتابم جلومه ولی دارم تو نی نی سایت میچرخم:)

وای نه 

باید متوقف کنیم این وضعیت مضخرف رو 

آخرش پوچیه...من‌ میدونم بزرگترین علت درس نخوندم این گوشی لامصبه

بیا از فردا برای خودمون ساعت تعیین کنیم که چه زمانی گوشی داشته باشیم...