2777
2789

نمیدونم چرا اینکارو دارم با خودم و ایندم میکنم🤕😭

هیچ انگیزه و هدفی ندارم فقط رو تخت افتادم 

بیاید کمک ام کنید لطفا ازاین منجلاب بیام بیرون 

بهم بگید که درس خوندن چقدر توی آینده یک زن تاثیر داره...؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم شلو ول میخونم قبلا بدجور سفتو سخت میخوندم اما الان :(

چراااا

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ب محض اینکه یه کد رشته خوب قبول شی

اعتماد بنفست ازین رو ب اون رو میشه

دوستای با کلاس 

محیط بزرگتر

کیس های آدم حسابی تر

پول و استقلال مالی

همه اینا در انتظارته

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
منم پارسال همین بودم امسالم همینم احساس پوچی زیاد دارم همش استرس دارم زیر چشام گود افتاده دستام میلر ...

ای بابا پس چرا پشت موندی 

البته این سوالیه که باید از خودمم بپرسم😪😅

الان نخونی سال بعدم همینی که الان هستی دوست داری؟

به هیچ عنوان😭