2777
2789

۱۶ سالمه رشته ام طراحی دوخته و قراره تابستون کار کنم خیاطی)

از پدرم خیلی متنفرم ی آدم بد دهن و خسیس و بی محبت و دمدمکیه همیشه تو اتاقمم بعضی وقتا حوصله هیچی ندارم نه درس خوندن هیچییی نا امید میشم انگاری 

قصدم اینه مزون بزنم بزرگتر شدم خودم کار کنم و سرمایه شو جور کنم بنظرتون میشه موفق بشم...

تا الان که دلگرمم بخاطر خداست و نمازی که میخونم همش ایناست که بهم آرامش میده وگرنه دیوونه میشدم با وجود اینا

مامانمم انگار افسرده ست

شما چه توصیه ای دارید برای من تا بتونم با این وضعیت بهتر کنار بیام انگار یه سد هستن جلوم

بدنم خستس عجیب:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صد در صد تمرکزت رو بذار رو درست

اینقدر برای دیگران بدوز راه بیافتی اول رایگان بدوز مشتری شن از همون دبیرستا کار کن میشه مزون زد.

استارتر

میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنید هرکی زد لایکم کنه نادعلی بخونم براش ممنون🙏🙏🌸

بله بپرس

خوشگلی؟

اخه اکثر دخترایی که دیدم پدر خوبی ندارن خوشگل بودن

از اونطرف دخترایی ک زشت بودن خانواده خوبی داشتن تقریبا

خیلی اینجور موارد دیدم میخاستم ببینم برا توعم صدق میکنه یا نه..ینی خدا ی نعمت میده ی نعمت دیگرو میگیره

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
خوشگلی؟اخه اکثر دخترایی که دیدم پدر خوبی ندارن خوشگل بودناز اونطرف دخترایی ک زشت بودن خانواده خوبی د ...

اینو باید بقیه بگن من نمیتونم بگم خوشگلم یا زشتم که :)

تلگرام داری؟

بدنم خستس عجیب:)
اینو باید بقیه بگن من نمیتونم بگم خوشگلم یا زشتم که :)تلگرام داری؟

اره دارم چطور

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
😄عکسمو بفرستم نظر بده

درخاست دوسیتمو قبول کن تو پیام ایدیمو برات بفرستم