2777
2789
عنوان

نظرتون راجب شغل روانشناسی چیه

71 بازدید | 14 پست

درآمدش رشتش آیندش....

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشباعه 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بنظرم رشته خوبیه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بستگی به محل کار داره بالای سهر یا پایین

بستگی به شهرت و آوازه هم داره

مدرسه ها برو رایگان مشاوره بده خیلیییی موثره

استارتر

میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنید هرکی زد لایکم کنه نادعلی بخونم براش ممنون🙏🙏🌸

اسی قدتو چجوری بلند میکنی؟ توی بایوت دیدم

این ی رازه😂😂 

این ی رازه این ی رازهه😂🖐️ 

طعم تازه 😂

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘
این ی رازه😂😂 این ی رازه این ی رازهه😂🖐️ طعم تازه 😂

حسود هرگز نیاسود😐

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

حسود هرگز نیاسود😐

خاهر چرا قر میکنی بابا یاد اون تبلیغات افتادم😂 

ورزش فراوانننننننننننن پرش بسکت پرشششششش دو کلن پرش زیاد میرم 

قرص های مکملی ک براش افزایش قده و حرکات اصلاحی هم میرم ک قوزام بره اونم موثره البته قوز زیاد ندارم 

و پرش خیلی موثره 

و همچنین تغذیه ی ورزشی 

خاهر چرا قر میکنی بابا یاد اون تبلیغات افتادم😂 ورزش فراوانننننننننننن پرش بسکت پرشششششش دو کلن پرش ...

هزینه زیادی میکنی؟

من ۱۶۵ قدمه، میخواستم یه کوچولو بلندتر بشه🥲

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

یک طعم تازه ترش و خوشمزه🤣

ماسته اسمش چی بود بابا یادم نی😂🖐️

هزینه زیادی میکنی؟من ۱۶۵ قدمه، میخواستم یه کوچولو بلندتر بشه🥲

۶۵ ک خوبه من دارم تلاش میکنم بشم ۶۵😂🖐️ 

هزینه ک حالا برا خرید قرص .... ن زیاد بستگی داره قرصات چی باشم دیگ الان مصن بهای ی کلسیم بخری تهش بسته ی ۲۰

۶۵ ک خوبه من دارم تلاش میکنم بشم ۶۵😂🖐️ هزینه ک حالا برا خرید قرص .... ن زیاد بستگی داره قرصات چی ب ...

چه قرصایی میخوری

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا