2777
2789
عنوان

دوست داشته شدن چجوریه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 49 پست
منم متاهلم دوست داشته شدن رو حس نکردم تنها کسی برام میمیره مامانمه دورش بگردم

حداقل اگه همون موقع خیانت مامانم میگرفت بغلش گریه کنم خالی شم و دلداریم بده میتونستم بگم اره مامانم هست حداقل بخاطر اون زنده میمونم

ولی اصلا از بچگی یبارم بغلم نکرده حتی بعضی وقتا میخام بغلش کنم نمیزاره چون کلا از این لوس بازیا خوشش نمیاد ولی نمیدونه من به اغوشش نیاز دارم🥺😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل اگه همون موقع خیانت مامانم میگرفت بغلش گریه کنم خالی شم و دلداریم بده میتونستم بگم اره مامانم ...

منم همینطور 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

ببین من از ی پسری خوشم میومد انقد اذیتم کرد دوستم نشد باهام ولی منو مجبور کرد برا اینکه باهام دوس سه اینا لخت شم فیلم بدم بهش منم خرش بودم همه کار کردم همه جوره براش .... ببین حتی می‌خاست بیاد شهرمون فقط برا رابطه باهام می‌گفت میخام شب تا صب بمونی .. گفتمش بیشتر میشه آشنا شیم گفت تو ج.ندمی و تمام هیس💔 

..حتی باهام بذزپر حرف میزد من همش میرفتم سراغش اونم فقط حرف جنسی میزد حوصله حرفا دیگمو نداشت می‌گفت بگوگوخوردم

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

گفتم حس عروسک جنسی بهم دست میده گفت هروقت قول دادی عروسک جنسیم بشی باهات اوکی میشم 💔🥲

نموندی ک باهاش؟؟ مردا چقد پست شدن😔

نه پاک کردم کلا 

اره بخدا ... بهش گفتن دوس دختر داری گفت ن گفتم با قبایل اینجوری رفتار میکردی گفت همشونو میکردم 

نه پاک کردم کلا اره بخدا ... بهش گفتن دوس دختر داری گفت ن گفتم با قبایل اینجوری رفتار میکردی گفت همش ...

قبلیا*

اول باید از درون عاشق خودمون باشیم و ارزش خودمون رو درک کرده باشیم درک واقعی و درونی البته که بتونیم در بیرون توسط یک شخص دیگه عشق رو دریافت کنیم.

نمی دونم با توجه به تجربیاتم به این نتیجه رسیدم از وقتی که خودم رو دوست دارم پوستم قشنگ تر شده و حس بهتری دارم همه هم بهم میگن 

تو همان اندیشه ای گر گل است اندیشه تو گلشنی