2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه دل کندن برات سخته و منتظری بعدا بت پس بده هیچ وقت این کارو نکن چون 50.50باید کامل دل بکنی ک اگه پس داد چ خوب اگه نه مهم نباشه برات 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

مگه شوهرت غریبه ست؟؟ پس مفهوم زندگی مشترک چیه؟؟؟🤔🤔 نمیدونم والا چی بگم خودم خیییلی طلا فروختم به همسرم دادم بدون هیچ چیزی اونم برام باز گرفته تو این مورد تجربه ای ندارم 

اگه بخاطر اینده و پیشرفت زندگیته بنظرم ارزش داره این کارو کنی اما خب من بعنوان ادمی که شش ماه بعد ازدواجم به جز حلقه و نشونم همه ی طلاهامو فروختم و همسرم قرار شد با برادرش شریک بشه و بعدا برام بخره دوازده سال از اون روز گذشته و نخریده منم برام مهم نیست اهل طلا نیستم 

اون موقع طلاهای من بیشتر بود اما برادرشوهرم بر عکس همسرم برای همسرش بدجور جبران کرد بجای یه سرویس سه چهار تا سرویس خریده بجای یه دستبند سه چهار تا دستبند گرفته و کلی انگشتر و النگو و...که من حساب دقیقشو ندارم😅

باید ببینی شوهرت جز کدوم دسته هست با این قیمت طلاها پس میده یا نه