2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروز استوری دیدم باید بری سونو استراحت باید کنی شیاف بزاری میوه زیاد بخور غذا کمتر تا هم ویتامین به جغتتون برسه هم‌ سبک باشی تا ماهت بره بالاتر من سه چهار سانت باز شدم قرار بود تا هفده هفته شیاف بزارم دیگه نذاشتم میوه خوردم رو تخت خوابیدم کار خونه یه روز درمیون کردم سرکلاژ نشدم ففط یبوست داغونم میکرد ۳۹هفته چهار روز سزارین شدم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خیلی تیره بود روز اول یکم خون روز دوم تقریبا زیاد بود با غلظت زیاد و روز سوم هیچی قطع شد

کار سنگین نکرده بودی؟

یا استرس و سرپا بودن زیاد؟

حتما سعی کن استراحت کنی

و اگه دکتر اوکی داد شیاف پروژسترون بذار