2777
2789
عنوان

ی مشورت خواهرانه میخام

152 بازدید | 28 پست

خوب مثل هر زنو شوهری ،من با همسرم مشکل برخوردم 

مرد من مرد خوبیه و اینقدر ویژگی های خوبی داره که طلاق مسخره ترین چیزه اما 

عقد هستبم ،با همسرم دعوا شد و همسرم بهم فحش داد اینم بگم و ادم بددهن و بداخلاقی نبست این سری بخاطر فشار هایی روش بود قاطی کرد 

و فقط دعوامون این بود ایشون میخان زمین بخرن خونه بسازن اونم زمین منطقه پایین شهر 

من مخالفت کردم و گفتم خونه بخریم با پولمون خیلی بهتره بخاطر این تورم تا بخای خونه بسازی طول میکشه

اونم گفت اگر زن زندگی باشی قبول میکنی

خلاصه بگم 

من اون لحظه خودمو نگه داشتم ضعف نداشته باشم 

و فقط گفتم من بی کس و کار نبستم ادمی هم نبستم با داد و بیداد بترسم و دست و پامو گم کنم 

ولی رفت ذیگه گریه و شذم و تخلیه مردم خودمو 

نمبدونم چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زمین می تونخ بسازه ؟من پسرعموم تو ورامین سه طبقه ساخت با بعد مغازه زد سود کرد بفروشه یه ویلایی خوب می تونه بخزن راحت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خب چرا خونه نمیخره بجای اینکه سختی خونه ساختن رو هردوتاتون تحمل کنید اونم تو این گرونی؟

میخاد خونه بسازه  شخصی ساز باشع چون فکر میکنه اینطوری میتونه خونه بزلگ تر و دوبلکس بسازه اونم زمینی که منطقه ناامن هست و افغانب ها توش زندگی میکنن!

ولی با پولی داره مبتونه خونه سطح متوسط شهر با سال ساخت ۱۰ سال بخره 

حتی شخصی ساز نباشه بالاشهز باشه 

ولی با این تورم احمقانه ترین کاره

معذرت خواهی رو میکنه اما بخاطر رفتار بدش یک مقدار نگران شدم و ابنکه بدون مشورت من بخواد کاری کنه

شاید فکرش اینکه زمینو اگر بسازه میتونه چند طبقه بسازه و بفروشه ولی اگر یخاد خونه بخره باید فقط یه خونه بخره بدون دعوا و بحث باهاش صحبت کن اونم اون لحظه احتمالا حس کرده بهش اعتماد نداری و یا فکر کرده تو حس میکنی که اون عرضه نداره یا‌.... بخاطر همین این واکنشو داده با صحبت کردن اروم و بدون دعوا حلش کنید

از من به تو‌‌نصیحت.هیچ وقت تو‌کارای مالی و‌خرید و‌فروش مردا دخالت نکن مخصوصا اگه ازت نظر نمیخوان مخص ...

درسته اما قرار نیست خونه ای زندکی میکنیم رو نظر ندم اونم پولی که کل سرمایه زندگیمونه