2777
2789

سلام چند روزی لگن سمت چپم درد میکرد فقط موقع تکون خوردن و اینا وگرنه راه میرفتم و اینا درد نمیکرد

دردش مثل مثلا وقتایی که استخوانای پشت و کمر میگیره و سخت میشه تکون خورد بود

ولی حالا امروز زیاد تو سرما راه رفتم اصلا موقع راه رفتن دردی احساس نکردم ولی الان همینجوریشم که بی حرکت وایسادم خیلی درد میکنه وقتی هم تکون میخورم مثل حالت گرفتگیه 

از چی میتونه باشه؟!😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چند وقت پیش اینجور شدم. دکتر گفت دچار عفونت شدم . دارو مصرف کردم.‌به نظرم حتما برو دکتر و آزمایش ...

عفونت به خاطر چی؟!🤦‍♀️😭

حالت گرفتگی و درد بود؟

نمیدونم چرا حتی گردنم هم درد میکنه

این چند وقت به خاطر چیزای مختلف زیاد رفتم دکتر الان فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم😭

عزیز دلم شاید عفونت داشته باشی عزیزم

سوزش ادرار و ترشحات آبکی و درد در هنگام ادرار و رابطه نداری

عفونت به خاطر چی؟!🤦‍♀️😭حالت گرفتگی و درد بود؟نمیدونم چرا حتی گردنم هم درد میکنه

من خودم بعد مسافرت بدجور کمردرد و پادرد گرفتم. فکر کردم بخاطر خستگی سفرهست.‌ی هفته نتونستم از جام تکون بخورم. آخر سر رفتم‌ پیش  دکتر داخلی و دکتر  ارتوپد. بعد آزمایش دادن و عکس گرفتن.‌ دیدم  عفونت گرفتم.‌

پس نگران نباش عزیزم، چیز خاصی نیست،یکم کمپلکس گرما و دوش آب گرم هم درد تو کمتر میکنه

عزیزم تاپیک اخر منم نظر میدی😖

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅