2777
2789

تو اتاق چند نفریم من کار ثابت و مشخص دارم یعنی هرکدوم داریم ولی متاسفانه هیکدومشون کارشونو بدرستی انجام نمیدن. رییسم منو تو منگنه گذاشت گفت میشه لطفا باهام کمک کنین تکه ای از کارها رو شما انجام بدی. خانم فلانی بنده خدا سرش خیلی شلوغه . حالا اون خانم اصلا زیربار هیچ کاری نمیره صبح تا ظهر با گوشی ور میره این دوتا با هم ساخته ان. منم دلم سوخت نمیدونم چرا نه نمیتونم بگم. گفنم باشه. قبلش بیسکویت خریده بودم تعاربشون زدم بعد ک باشه گفتم رییسم بیسکویت خورد گفت چقور بیسکویت خوشمزه بود. 

حالم از خودم بهم میخوره چرا اینقدر دلسوزم و قبول کردم ک من انجام بدم وقتی اون خانم هیچ کاری انجام نمیده . از طرفی هم گاهی تایم ازاد دارم میگم اونکار انجام بدم.

اشنباه کردم بنطرتون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب وقتی رئیست خواسته مجبوری قبول کنی و انجام بدی. فقط کاش اون دو تا مفت خور اخراج بشن که نمیشن.  اون همکارات من نمیدونم اینا چه جوری میان سر کار؟ پول مفت میبرن خونه؟ آخه گلم خیلی سختته استعفا بده کسی که کار میکنه بیاد سر کار. کار که انجام نمیدن جای بقیه رو هم اشغال میکنن. آخر سر همینا هم یه قورتو نیمشون باقیه 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

تا جایی که میتونی و بهت فشار نمیاد انجام بده. موند بگو جز مسئولیتهای تعریف شده من نیست و واقعا خوشحال میشدم میتونستم کمک کنم اما نمیرسم و کارای خودم مونده. اگه میخواید از فردا دو ساعت اضافه کار وایسم و کار خانم فلانی رو هم انجام بدم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
برای چی میخوای

هیچی یا تبلیغ اسنپه یا اینم یه جور مریضی جدیده با چندین اکانت مختلف تو هر تاپیکی میری هستن. اصلا اسنپ اجازه نمیده از کد شخص دیگه استفاده کنی. گزارش اسپم بزنید بلکه ول کنه دیگه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خوب وقتی رئیست خواسته مجبوری قبول کنی و انجام بدی. فقط کاش اون دو تا مفت خور اخراج بشن که نمیشن. او ...

بخدا نمیدونم چحوری پول رو حلال میکنن . تازه خانم خیلی وقتا ۱۱ پا میشه میره خونه اش کسی هم بهش گیر نمیده. صبح میشینه تا ظهر سرش گوشیه هروقت ریس میگه فلان کار انجام بده میگه باشه ولی انجام نمیده اصلا . مطمینم پیشنهاد اینکه کار بندازه گردن من کار خانمه هست. 

میدونین از طرفی دوست داشتم این تکه کار رو هم یاد بگیرم از طرفی بخودم میگم الان پیش خودشون میخندن همه کارا دارن میندازن گردن من

بخدا نمیدونم چحوری پول رو حلال میکنن . تازه خانم خیلی وقتا ۱۱ پا میشه میره خونه اش کسی هم بهش گیر نم ...

معلومه پشتش حسابی گرمه 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را