2777
2789
عنوان

خواستگار

237 بازدید | 14 پست

خواستگار اولی فامیله پسردایی هست و۲۱ سالشه دانشجوی مهندسیه فعلا سرکار نداره دو سال از درسش مونده قدش بلنده ماشینم داره و وضع مالیشون عالیه 

خواستگار دومی غریبه هست ترک هم قد خودمه یکم کوتاه تر نشون میده ماشین بعد عید داره خونه میتونه رهن کنه ۲۳ سالشه و خیلی ادم با شخصیتی هست و همه خرج و مخارج رو خودش میده ادم مستقلیه پدر اصلی خودش فوت کرده حدودا ۲۵ حقوق داره و  مگاموتور سایپا کار میکنه سربازیم رفته 

خودم ۲۰ سالمه و کرد 

برا دومی بیشتر راضیم ولی اینکه هم قد بلکه کوتاه تره یکم تو ذوقم میزنه 

بنظرتون کدومشون بهتره ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم پدر مادرم ترکن

اما خب تو یه شهر فارس بدنیا اومدم و بزرک شدم

حقیقتش اینه که ترک ها از کرد ها زیاد خوششون نمیاد

من و خانوادم اونطوری نیستیمااا

بعضی از ترک ها اونطورین که از کرد ها خوششون نمیاد

بعضی کرد ها هم از ترک ها خوششون نمیاد

منظور اینه اگه مامان بابای طرف و خود پسره اوکی باشن شاید یه سری از اعضای خانوادشون خوششون نیاد

بعد قد هم تا حدودی مهمه بلخره..حداقل باید یه ۴ یا ۵ سانتی ازت بلند تر باشه

من خودم پدر مادرم ترکناما خب تو یه شهر فارس بدنیا اومدم و بزرک شدمحقیقتش اینه که ترک ها از کرد ها زی ...

اولی هم این که شاید چون به پول باباش عادت کرده یه خورده آدم تنبلی باشه

ولی بازم نمیشه بدون شناخت گفت و اینو زمان مشخص میکنه

از یه طرفی هم بنظرم اولی سنش خیلی کمه و نظر شخصیم اینه که پسر بالای ۲۵ سال عقلش تکمیله