2777
2789
عنوان

چی باعث شد اون هدفی ک تو کنکور داشتی بهش نرسی🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 146 پست
الان جدی دیگه اشباع میشهفکر کن ۱۰۰۰۰ تا پزشکهر سال میده بیرونبه ازای هر پرستار دو تا پزشک خواهیم داش ...

من اطرافیانم پزشک زیاد هست و اکثرا دارن مهاجرت میکنن 

بعدشم تا زمانی که ادم سعی کنه سطح سواد و اطلاعاتشو بروز نگه داره میتونه تا همیشه کارآمد باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریضی پدرم ادم استرسی بودم۱۰ ساعت درس خوندن و نشستن یکجا برام سخت بودو از همه مهم تره ادم اجتماعی بو ...

هرچی خیره

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

اره ولی به تیزهوشان ربطی نداره من خودم دولتی بودم رشته ریاضی رتبه ۲۰۰ اوردم تیزهوشان چرتوپرته

🗿ربط داره

اخه ریاضی ظرفیتش کمتره قبولیش راحت تره🫠

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
من اطرافیانم پزشک زیاد هست و اکثرا دارن مهاجرت میکنن بعدشم تا زمانی که ادم سعی کنه سطح سواد و اطلاعا ...

اینکه اره

ولی مثلا خیلیا اصلا علاقه ای ندارن صرفا میخوان پز بدن یا پدر مادر خوشحال شن

وگرنه عشق باشه حتی شغل عالی ای هم نباشه ولی درامد زا میشه

رتبه ۲۰۰ و خورده ای بودم دو ساله هوافضا میخونم دارممممم پارههههههه میشممممم روزی ۹ ساعت اینا باید در ...

چه دانشگاهی؟

اشکالی نداره در عوض آینده دارید، سختیش ارزش داره

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
بهش رسیدم 🙂

چقد خوبببب 

چی میخونی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

ADHD دارم فکر میکنم به خاطرش نتونستم بخونم شایدم تنبلی خودم بود نمیدونم

نمیدونم چیه ولی انشالا خوب بشی

استرس کم تست زدن عدم اعتماد به نفس افسردگی :)

مرسی

بهش رسیدم 🙂

واییییییییییی میشهههه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ دوسال دیگه کنکور دارم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌