2777
2789
عنوان

خانمها خواهر هجده سالمو امکان نداره کسی تو خیابون ببینه نگاش نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 97 پست
یعنی همش گیر داده دختر خوشگل خوشگلع فلانی دوسش دارهاون خوشگل حالم بهم خوردزندگی مگه فقط قیافست یه جا ...

ولی واقعا زندگی فقط قیافس.اون خوشبختی ای که چهره خوب برای یه دختر میاره با هیچی نمیشه مقایسه کرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یه مرد بیماری شک نمیکنم خسته نمیشی با این تاپیکات بیمار 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

[QUOTE=367304767] دقیقا دقت کن همش تاپیکاش راجب اونه خب آخه یعنی E]

منم یه سر به تاپیک هاش زدم سر جمع میشه « زیبایی--دبیر مرد»

حالا نمیدونم توی تاپیک هایی ک صحبت از زیبایی میکنه دقیقا از ما چه انتظاری داره

بچه ها تاپیکاشو بخونید یه جا گفته فامیلمونه همش تعریف اونو داره می‌کنهیعنی چی مثلا یه جا گفته چون به ...

عزیزم چی  میگی واسه خودت تاپیکای من کاملا عادی هست امثال شما که منفی گرا و دنبال ایراد هستن همه چیز رو بد و زشت میبینن از خدا میخوام که افرادی مثل شما که خداروشکر تعدادشون هم کم هست(کم کم جامعه رو به پیشرفته)و شما هنوز عقب موندی امیدوارم یکم طرز فکرت به روز و مثبت شه برات ارزوی عقل سلیم میکنم❤️   

دقیقا دقت کن همش تاپیکاش راجب اونه خب آخه یعنی چی

چون من مچ خیلیارو گرفتم نر زن نما بودن باورت میشه یکی اسم کاربریش زده بود مامان دوقلوهام کلی تاپیک جاری ومادرشوهر زده بود اخرشم نر ازاب دراومد