2777
2789
زنده تر آبکشش کنزمان خیس کردن برنج هم از فروشنده بپرس

عزیزم زمان خیس مهم نیست زیاد البته برنج پارسالع وکهنه بایدبیشترخیس بخورع ولی زیادخیس خوردن مهم نیست من برنجم روزها تویخجال نگه میدارم خیس خورده

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون موقع ابکش میکنم وقتی میان روی آب ولی نرم میشه بزنجم

زمان پختش رو کمتر کن .چند دقیقه فقط بزار بپزه آبکش کن .نزار بیاد روی آب .

برنج از برنج فرق می‌کنه بعضی ها هستن پخت زیاد می‌خوام بعضی هم که فقط یک تا دو دقیقه کافیه .موقع دم کردن خودش بیشتر نرم میشه

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

ببین هر برنجی فوت و فن خودشا داره

چهار پنج ساعت قبل پخت برنج رو خیس کنو توش نمک بریز

سعی کن برای چلو از برنج دانه بلند استفاده کنی برای دمپخت از برنج پاکستانی ساده یا برنج شمال استفاده کنی برای پخت برنج دمپخت لازم نیس تو ابی که خیسش میکنی نمک بریزی

غزال پاکستانی

برنجو وقتی ریختی تو اب جوش بعد چنددقیقه یکیشو بردار با انگشت اشاره و شستت فشار بده اگه ۳ تا تیکه وقتشه که ابکشش کنی...اگه دوتیکه شد یعنی خامه هنوز...اگه له شد هم ک زیاد پخته...واسه اینکه دقیقا اون سه تیکه رو به دست بیاری لازمه چندبار هی انجام بدی...ب مرور میاد دستت

اگر از برنج عادی برای چلوکش استفاده کردی ابش یکم شورتر باشه و برنجت مغز داشته باشه هنوزبرای دمپخت هم ...

ممنون این سری تازه تر بر میدارم ببینم خوب میشه چی بریزم توش ک عطر طعم خوبی داشته باشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز