2777
2789
عنوان

مادرشوهر متوقع و پررو

244 بازدید | 23 پست

دوستان من خونم نزدیک مادرشوهرمه تقریبا ده دیقه با ماشین راهه دخترش ولی شهر دیگس و تقریبا دوهفته یکبار اخر هفته ها میان و مادرشوهرم توقع داره وقتی اونا میان ما هیجا نریم و تمام اون دو سه روز اونجا باشیم حتی میگه همینجا بخابید منم از شوهر خاهرش اصلا خوشم نمیاد و هروقتم میریم بی محلی میکنه الان دوباره میخان بیان توروخدا بگید چجور بپیچونمشون شوهرمم ناراحت نشه 

در ضمن من تو این شهر کسی ندارم که بتونم به هواش نرم مثلا بگم میرم خونه مادر یا خاهری کسی😭😭

بگو حال مساعدی ندارم باید برم خونه استراحت کنم

حالیش نمیشه که هی میگه چرا بیا اینجا استراحت کن و فلان😒 ببشتر دوس دارن پسرشون ور دلشون باشه با من کار ندارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید یه بهانه دایمی پیدا کنی

مثلا بری دوره کامل خیاطی و بهانه ات کلاست و کاراش باشه

یا بری سرکار

یا اگه بچه داری اونو کلی کلاس بذاری که درگیر اون باشی

چون هر دو هفته یک بار خیلی زیاده نمیشه دایم پیچوند

کلا هرچی مشغله خودتو زیاد بکنی برنامه ریزی دیگران برات کمتر میشه

چندبارم کاراتو ببری خونشون و بریز و بپاش کنی و‌کمک نکنی دیگه نمیگن بیا

بگو مریض شدم میترسم شماها هم درگیر بشید....الکی پیش شوهرت عطسه و سرفه کن خودتو بزن زمین بخواب

اخه اونجوری اخر هفته خودمم که خراب میشه باید همش تو رخت خاب باشم شوهرمم از ایناس که سریع میخاد ببره دکتر ول نمیکنه

باید یه بهانه دایمی پیدا کنیمثلا بری دوره کامل خیاطی و بهانه ات کلاست و کاراش باشهیا بری سرکاریا اگه ...

نه بچه ندارم من تازه عروسم اخه اونا اخر هفته و تعطیلات میان سرکارم برم تعطیله اون روز کلاسام که تعطیلات نیست😭

از روز قبلش جلو شوهرم شروع کن سرفه و بی حالی بعد بگو آنفولانزا گرفتم بیام اونا میگیرن

اخه شوهرم سریع و با زور میبره دکتر بعدم تعطیلاتم خراب میشه همش باید الکی تو رخت خاب باشم

یعنی زن داداش منم همچین فکری میکنه؟ اونا تهرانن ما مشهد از بس دوسشون داریم همشونو خداشاهده، همش میگیمبیاین خونه مامان ماهم میایم دور هم خوش میگذره 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺