2777
2789
عنوان

بیایین بگم امروز چی شد🤦‍♀️ 🫠

604 بازدید | 50 پست

من امروز رفتم خونه جدید عمم تو مجیدیه کمک کنم اسباب کشی کرده بچینه چون عمم دست تنها بود و عروسی دختر عمومه و همه رفتن جهاز اونو بچینند جهاز برون بود  عمم  تنها شد مامانم گفت تو برو به اون کمک کن شوهرش رفت صبح سر کار  ومنم رفتم خونش کمکش کردم همه چی رو از کارتن در آوردیم و 

هستید بقیه رو تایپ کنم؟ 

یک عدد دانشجوی پزشکی خسته از شدت درسا و غصه از دوری خانواده 😅❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همرو یکجا تایپ‌کن خوبه میدونی نی نی سایتی ها میان میخونن 

باز هستین‌یا ن چیه دیگ🤧صبر نداریم هعی باید بگیم بز بزار بزا 

لایک کن گذاشتی وفلان 

استاتر هم که دِبرو فرار 🤧😂

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

همه چه زرنگ شدن فقط منم که پست اول تند تند همه چی رو میگم

عاشق امضات شدم 

حق حقه❤️‍🩹😔

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

چیدیم   بعضی از ظرفا کابینت جا نشد و عمم گفت بسته  اینا به دردم نمیخوره قدیمی شده  میخوام بفروشم سمساری  گفتم خوب عمه کجا بزاریم جا نیست کابینتا پر شدن عمم گفت یه اتاق کوچیک هست اون ته حیاط صابخونه گفت انباری هست اومدیم باهم جعبه هارو بستیم ببریم بزاریم انباري  رفتیم دیدیم انباري پر وسایل و خرت و پرته  گفتم چی کار کنیم بزاریم حیاط روش مشوا بکشیم ؟ عمم گفت اینا رو ببریم بزاریم  بغل سطل  الان که فکر میکنم به درد نمیخوره زیاد 

الان بانیشو میگم دارم تایپ میکنم

یک عدد دانشجوی پزشکی خسته از شدت درسا و غصه از دوری خانواده 😅❤