2777
2789
عنوان

ممکنه دوباره پاندمی بشه❓

148 بازدید | 14 پست

بخاطر این ویروس جدیده که اسمش HMPV هس

ظاهرا تو چین 200هزار نفر گرفتن وارد هند هم شده

قسمت مرگ و میرش خوب نیستا ولی تعطیلیاش خوبه🫠😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای باز خونه نشینی تدریس آنلاین با نت داغون ماسک و خفگی واقعا دیگه نمیکشم 

از این مرحله حذف شم راحت شم دیگه😑😑😑😑

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻

خدا نکنه ،حوصله ماسک و اینا رو ندارم

آره منم

تازه از کرونا جون سالم به در بردیم از کجا معلوم بعد اینم زنده بمونیم🥺

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

همش فیلمه.. یارو تو اینستا میگف من دوستم تو چینه میگفته همچین ویروسی نیست فقط انفولانزاست.. من خودمم یک ماه پیش گرفتم روند مبتلا شدن و بهبودیش خیلی کنده فقط ی روز بدن درد شدید داشتم .اگرم خدای ناکرده مبتلا شدی فقط بخور بده.. نترس. ترس ادمو ضعیف میکنه