مراقب باش صحنه های خاص تو اینستاگرام نبینه و از رابطع ت با همسرت چیزی نفهمه،وقتی بچه ت دختره با لبلس ...
چقدر عالی و کامل توضیح دادی ممنون عزیزم ولی بعضی چیز ها از دست ادم خارجه چقدر خوشحال شدم همتون گفتید ازاد لباس بپوش حالا بدون عذاب وجدان راحت همین کارو میکنم
من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم ولی دلم میخواست معنی زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ممکنه گاها بچه کنجکاو بشه و سوالی بپرسه، خودتو کنترل کن این وقتا و بادعصبانیت رفتار نکن، بذار از خودت بشنوه و گرنه میره از هم سن و سالاش میپرسه، خودت در حدی ک صلاح میدونی با ارامش و لبخند جوابشو بده،
پسر من همین چند روز پیش ازم پرسید مامان پسرا ازینا درنمیارن؟منظورش سینه بود، گفتم نه پسرا مث بابا ریش درمیارن! خلاصه کلی ذوق کردن قراره ریششون دربیاد😆
متاسفانه اشتباه روی اشتباه انجام میدین.چن سال دارین شما؟
نزدیک سی سالمه به خدا متوجه نمیشم کجاش اشتباهه من باردارم الان دخترم حساسه اگه جداش کنم احساس میکنه ترد شده از طرفی به نظرم مسخره میاد همسرم تو پذیرایی بخوابه من و دخترم هر کدوم جدا تو اتاق ها بخوابیم
من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم ولی دلم میخواست معنی زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد
نزدیک سی سالمه به خدا متوجه نمیشم کجاش اشتباهه من باردارم الان دخترم حساسه اگه جداش کنم احساس میکنه ...
عجیب که شوهرتون رو ازخودتون دور کردین!!! باید از یه حایی شروع کنین. اون یکی بچه هم بیاد شما کلا از شوهرتون غافل میشین و میچسبین به بچه ها واین اصلا خوب نیست ازالان جدا کنید جای بچه رو ، بهش هم بگین وقتی آبجی یا داداشش به دنیا اومد بعداز ۴۰ روز میذارین پیش اون بخابه.