2777
2789
عنوان

حلال نمیکنم اگه اقا بیاد تو تایپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 78 پست
احسنت.دقیقا

خب چرا دقیقا اسیب میبینه منظورتون وابسته بودنه؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

برو‌ اتاقش کنار تختش بشین حرف بزن قصه و حرف محبت آمیز و شب بخیر و نوازش و ... ولی نچسبون به خودت عاد ...

عزیزم چیکار کنم شوهرم با من نمیخوابه اینجوری هر کدوم باید یه اتاق جدا بخوابیم اونو کنار بچه هام میخوابم دیگه چرا باید اسیب ببینه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی حساس تر بدتر ،،،،همسایه داشتیم ی اتاق برای دو فرزندش داشت ی فرزند دختر دیگری پسر ،،،،سن دختر۷ساله و پسر ۹ ساله بود ،،،مدام در طول شب میگفت میرم سر میزنم بچه ها کار بدی نکنن،،،، اصلا نمیذاشت پسرش که آبجیش بوس کنه می‌گفت تحریک میشه پسرم 

واقعا بیمار بود به معنای واقعی 

با اینکه هیچ کار نادرستی هم میگفت از بچه هام تا به حال سر نزده 

با تاپ و شلوارک کسی بلوغ زودرس نمیگیره باید مراقب باشی از کلاس پنجم بچه ها فکر میکنن بزرگ شدن و شروع ...

در مورد مدرسه چه اطمینانی میشه حاصل کرد 

دوتا خواهر که تو یه خونه بزرگ شدن بعد ازدواج زمان تا آسمون سبک تربیتشون فرق داره 

چطور همه بچه های یه مدرسه رو‌میشه تضمین داد که همه خوبن 

مدارس خاص و‌ خانواده های حساس هم هستن که بچه شون ظاهرش موجه هست ولی زیرآبی میره

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

هرچی حساس تر بدتر ،،،،همسایه داشتیم ی اتاق برای دو فرزندش داشت ی فرزند دختر دیگری پسر ،،،،سن دختر۷سا ...

من اصلا حساس نیستم به خدا فقط چیزایی که میخونم یاد میگیرم سعی میکنم رعایت کنم تا در حق بچه ام ظلم نکنم

در مورد مدرسه چه اطمینانی میشه حاصل کرد دوتا خواهر که تو یه خونه بزرگ شدن بعد ازدواج زمان تا آسمون س ...

اونو دیگه فقط باید بسپاری به خدا

من اصلا حساس نیستم به خدا فقط چیزایی که میخونم یاد میگیرم سعی میکنم رعایت کنم تا در حق بچه ام ظلم نک ...

بله عزیزم میدونم  منم منظور بدی نداشتم ،،،، این خاطر ی لحظه یادم آمد گفتم تعریف کنم 

بله عزیزم میدونم منم منظور بدی نداشتم ،،،، این خاطر ی لحظه یادم آمد گفتم تعریف کنم

قربونت برم لطف کردی به اشتراک گذاشتی 

در مورد مدرسه چه اطمینانی میشه حاصل کرد دوتا خواهر که تو یه خونه بزرگ شدن بعد ازدواج زمان تا آسمون س ...

هیچ اطمینانی و این داستان مدرسه تو سنی که تازه وارد بلوغ میشن وحشتناکهههه من خودم خیلی میگم با بجه ها قبل پریود صحبت بشه یا درمورد چیز های دیگه ولی در چهار چوب مشخص که قشنگ بدونه واسه چی باید از پسر دوری کنه و در مواجه با چالش جنسی زندگی چیکار کنه

چرا جدا میخوابه؟

نمیدونم تنهایی رو دوست داره کسی کنارش بخوابه خوابش نمیبره 

وا دختر که طوری نیست تاپم یه لباس معمولیه دیگهما پشت کوهیم یا شما ؟؟؟🥴

اینجا پشت کوه کسی رو بابت اطلاعات کمش مسخره نمیکنن اونجا رو نمیدونم 

مراقب باش صحنه های خاص تو اینستاگرام نبینه و از رابطع ت با همسرت چیزی نفهمه،وقتی بچه ت دختره با لبلس پوشیدن تو چیزیش نمیشه،

البته اینم بگم من خودم با اینکه بچهام پسرن همه رو رعایت میکنم ولی خیلی مراقب لباسم پوشیدنم نیستم،

لباس ورزشی،

نیم تنه،

پیرهن کوتاه

شلوار لگ

میپوشم راحت

گاها لباس مجلسی تن کردنی کمک میکنن زیپشو بکشم😆

فک کنم تا اخر هم با همین منوال جلو برم،

در زدن رو قبل وارد شدن ب اتاقم یادشون دادم،بدون اجازه وارد نمیشن،

و اینکه نقلط خصوصی رم تذکر دادم که مراقب خودشون باشن

مراقب باش صحنه های خاص تو اینستاگرام نبینه و از رابطع ت با همسرت چیزی نفهمه،وقتی بچه ت دختره با لبلس ...

تا این حدم‌خوب نیست عزیزم الان شاید متوجه نشی حس نکنی ولی قطعا تاثیرش رو میذاره 

ما تو آشنا و اقوام از این موارد داشتیم 

پسرشون دچار اسیبهای نامحسوس شدن زیرآبی رفتن شدن 

روح پدرمادر خبر نداشت 

پسره هرجا دختر میدید میومد یه انگولک می‌کرد 

یا چیزهایی که اصلا نمیشه گفت

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺