2777
2789

قانع هست به روزگار،میخوان طرفو به زحمت نندازن

اما مطمئنن خوشحال میشن اگه کادو بگیرن

شوهر منم از همین مدل مردهاست

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرمنم میگه نمیخواد بعدکه میگم نه وبایدباشه میگه جوراب بگیرچیزه دیگه نگیر گفتم چ کم توقعی حالامن😐ط ...

🤣🤣🤣🤣

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

دلشون ک میخواد ولی چون مردن فکر میکنن نباید بگن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

قانع هست به روزگار،میخوان طرفو به زحمت نندازناما مطمئنن خوشحال میشن اگه کادو بگیرنشوهر منم از همین م ...

میگم شوهرتوخوشحال میشه معلوم میشه خوشحاله یامثل همسرمنه یجوری خیلی بروزنمیده نمیدونم شایدمن عجیبم خیلی بروزمیدم خوشحالیمو هی یکسره میگم توخونه چ خوشگله وفلان یکسره تشکروفلان وذوق میکنم حتی حوراب حتی گل

شوهرم میگیره میگه دستت دردنکنه ممنون بعدش میگه چندخریدی😐😂

میگم شوهرتوخوشحال میشه معلوم میشه خوشحاله یامثل همسرمنه یجوری خیلی بروزنمیده نمیدونم شایدمن عجیبم خی ...

شوهر منم میپرسه که چند خریدم،ذوقم میکنه

خیلی خوشحال میشه

میگم شوهرتوخوشحال میشه معلوم میشه خوشحاله یامثل همسرمنه یجوری خیلی بروزنمیده نمیدونم شایدمن عجیبم خی ...

وای دقیقا شوهر من

گیر سه پیچ میده که اینو چند خریدی

منم با هشتاد درصد تخفیف بهش میگم😂😂😂