2777
2789
عنوان

سورملینا نخرییییییددددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 61 پست
فک کردم من غیر عادیم شلوار گیاهی میپوشم بعد دوساعت بو..... میدمنگو برای همه همینه

ببین برای همهههههههه دیگه نخر 

و سعی کن اونای که داری رو تو دروان پرویود نپوشی 

شورتشم نخر

همه‌چی نخی

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه راه حل میگم برای همه جوابه

عرق بدن در اصل هیچ بویی نداره..اون بوهایی که ایجاد میشه بخدطر جمع شدن میکروب روی پوست و ریشه مو هاست

برای از بین رفتن بوی زیر بغل کافیه که برید دارو خونه الکل زد عفونی کننده دست بخرید(ازونا که دوران کرونا استفاده میکردیم برای تمیزیه دست)

سعی کنید یه روز درمیون حموم برید و بعد حموم بزنید زیر بغلتون

بعد یه مدت بوی زیر بغلتون ازین رو به اون رو میشه

به همون سرملینا هاخدا ازشون نگذره.فقط دنبال پولهای مردمن که ازشون بگیرن.حالا چقدر پرداخت کردین

بخدا دقیق یادم نیس ولی فک کنم دوتاش باهم ۲۸۰ شد یه سال پیش

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
یه راه حل میگم برای همه جوابهعرق بدن در اصل هیچ بویی نداره..اون بوهایی که ایجاد میشه بخدطر جمع شدن م ...

وااااای دارم ازاینا تو خونه اتفاقا تازه خرریدم 

واقعا خوبه!؟ 

ضرر نداره!؟ 

دعات میکنم جواب بده برام

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
تنها چیزی که واقعا معجزه میکنه برای بوی بد کرم cliven هست یعنی من الان نزدیک دوسال هست که ازش استفاد ...

چنده قیمتش

ببین برای همهههههههه دیگه نخر و سعی کن اونای که داری رو تو دروان پرویود نپوشی شورتشم نخرهمه‌چی نخی

شلوار های ابرو بادی خیلی بوی گندییی میگیره

من یه دونه ابرو بادی مشکی داشتم‌امزوز میپوشیدم فردا خشتکش بوی گند میگرفت..

وااااای دارم ازاینا تو خونه اتفاقا تازه خرریدم واقعا خوبه!؟ ضرر نداره!؟ دعات میکنم جواب بده برام

نه چه ضرری داشته باشه

الکل ضدعفونی کنندس دیگه..باکتری هارو میکشه

دیگه بویی ایجاد نمیشه

امتحان کن انشالله که جواب میگیری❤️

نه چه ضرری داشته باشهالکل ضدعفونی کنندس دیگه..باکتری هارو میکشهدیگه بویی ایجاد نمیشهامتحان کن انشالل ...

خداخیرت بده 

ممنونم 

الان میرم میزنم

شلوار های ابرو بادی خیلی بوی گندییی میگیرهمن یه دونه ابرو بادی مشکی داشتم‌امزوز میپوشیدم فردا خشتکش ...

همه جنسای تو بازار مزخرف شدن ولی قیمتاشون سر به فلک میره 

یا کهنه میشن زود

یا بو‌میگیرن

یا وا میرن

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من که میزنم خیلی‌ وقته کل خانواده ازش استفاده میکنیم بخدا ی زره بو عرق نمی‌گیریم مگه میشه؟

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

من که میزنم خیلی‌ وقته کل خانواده ازش استفاده میکنیم بخدا ی زره بو عرق نمی‌گیریم مگه میشه؟

بخدا واقعیتو گفتم 

بوی عرقتون تنده یا معمولی