2777
2789
عنوان

جلسه نهم رانندگی

85 بازدید | 11 پست

سلام من قبلا کلا پشت فرمون ننشسته بودم امروز جلسه نهم رانندگیم بود یخورده گیج میزدم مربیم هم هی غر میزد، بیشتر وقتها دنده رو یادم میرفت کم کنم مثل وقتایی که میپیچیم تو کوچه یا میدون یا همزمان نمیتونم هم بپیچم تو کوچه هم دنده رو کم کنم ،اومدم به شوهرم گفتم اونم غر زد که تو نمیتونی قبول بشی ۹ جلسس رفتی هنوز نمیدونی دنده چیه تو نمیتونی قبول شی کلا روحیمو از دست دادم خودشم که ماشینشو نمیده تمرین کنم،انگیزه و رحیمو از دست دادم خیلی ناراحت شدم😔😶

نگران نباش منم همینطور بودم ولی دفه دوم افسر قبول شدم.. فقط من شوهرم روز قبل افسر .. خیلی باهام تمرین کرد

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکثرا همیننتا دو سه ماه مداوم نشینی راننده نمیشیتازه بعد از آموزشگاه مربی بگیر با ماشین خودت بیاد کن ...

خودم ماشین ندارم شوهرمم بعید میدونم بده فکر میکنه من باید با۱۲جلسه فوله فول بشم

شوهر من جرعت نمیکنه ماشین بده میگه هنوز گواهینامه نداری خطرناکه

باید جای خلوت بری.. بنده خداها حق دارن بترسن هزینه های ماشین خیلی بالاست و اگه اتفاقی خدانکرده بیفته این تویی که دیگه جرات نمیکنی پشت فرمون بشینی

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
خودم ماشین ندارم شوهرمم بعید میدونم بده فکر میکنه من باید با۱۲جلسه فوله فول بشم

من ک مربیم افتضاح بود.. تا تنها نشینی راننده نمیشی

من ک مربیم افتضاح بود.. تا تنها نشینی راننده نمیشی

مربی من خانمه بدنیست من اوایل اصلا با کلاچ و گاز موقع راه افتادن مشکل داشتم اما الان بنظر خودم خیلی راه افتادم تو این قضیه امروزم گفت دور دو فرمونتم خوبه فقط پارک دوبلو یه کم مشکل دارم و عوض کردن دنده رو بر اثر بی دقتی فراموش میکنم باید حتما مربی یاد آوری کنه😶