2777
2789
عنوان

از رژیم خسته شدم

80 بازدید | 15 پست

حالم از عدد ۷۷بهم میخوره هروقت میرم رو ترازوی لعنتی همین عدده تازه اگه رعایت هم نکنم بیشتر هم میشه سایزم خوبه ها اکثرا۴۰ یا ۴۲میپوشم اما دوس ندارم این وزن رو دلم میخاد ۳۸بشه سایزم حداقل ۶۹کیلو بشم خسته شدم از رژیم زایمان لعنتی کلا اندامم رو بهم ریخت من۶۴کیلث بودم😭الان ۳ماهه زایمان کردم نمیدونم تا کی باید غصه بخورم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهار کم بخور نون رو حذف کن چای سبز بخور ولی نه هر روز سرخ کردنی هم حذف کن

ببین کیف میکنی

قشنگ کم میکنی.

استارتر

میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنید هرکی زد لایکم کنه نادعلی بخونم براش ممنون🙏🙏🌸

بچتو شیر بدی سر یه سال لاغر میشی. غذاهای مضرو حذف کن مثل سرخ کردنی و قند مصنوعی. غذای اصلیت و مفیدارو بخور

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اصلا کم نکردی

چرا بابا ۹۰کیلو شده بودم به زور اومدم رو۷۷ واقعا خستم از وقت زایمان کردم برگشتم خونه رژیم گرفتم😭 فقط چیزای مقوی میخوردم یدونه شیرینی نخوردم ی زره روغن نخوردم هیچوقت قند نخوردم 

خستم خسته خسته دوست دارم هر روز هرچی دلم میخاد بخورم اما نمیشه