2777
2789
عنوان

اتفاقایی که تو این سه ماه برام افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 99 پست
آره شماره و عکسای رلم و اون پسر پاک کردم و تحویلشون نمیگیرم،فقط با این دوتا رفیقم صمیمی ام ولی جدیدا ...

شماهره اینارمپا ک کن و به هیچکس فکر نکن لطفا جاییهم با کسی نذروحتی کافع میتونن به بهانه کافه رفتن ببرنت تو همون کافه رفیقش کارتو بسازن فیلمم ازت بگیرن رسوات کنن مگه ندیدی ازین چیرا 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

ینفر از فامیل شوهرم عقد کردن تو شهر دیگن بعد به فامیل هم نگفتن چون میگن ممکنه طلاق بگیرن ابرومون میره بزار چند وقت بگذره بعد بعد تو هیچی نشده همه جورت وادادی ادرس خونتم به همه دادب 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شماهره اینارمپا ک کن و به هیچکس فکر نکن لطفا جاییهم با کسی نذروحتی کافع میتونن به بهانه کافه رفتن بب ...

از کجا میدونی که رفیق اینا کافه داره؟

یادمه یبار میخواستیم بریم کافه همه کافه ها بسته بود این زنگ زد دوستش اومد در کافه باز کرد

منو نترسونین توروخدا😟

چجوری؟عکسارو چجوری پاک کنم از گوشیش

نمیدونم والا 

همینو میگم یه ساعته دیگه!

رفتی دستتو گذاشتی تو دست طرف بدون اینکه به عواقبش فکر کنی ،حالا اومدی کاسه چه کنم چه کنم دستت گرفتی! 

حالا باز اینو میشه جمعش کرد 

حواست باشه با رابطه جنسی خودتو به فنا ندی که اونو دیگه هیچجوره نمیشه جمعش کرد

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
از کجا میدونی که رفیق اینا کافه داره؟یادمه یبار میخواستیم بریم کافه همه کافه ها بسته بود این زنگ زد ...

خودت گفتی  رفیقش کافه داره 

اصلا در عجبم خانوادت سختگیر   و مهتقدن تو چرا برعکسشونی کلا

خداروشکر که باورم‌نمیشه🙏

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

خانوادم خیلی سختگیرن،یعنی پدر آدمو درمیارن

اینجور بهتره تو هم مثل اوناباش چون میخوان دخترشون دست گرگای مثل همکلاسیات نیفته که فکر و ذکرشون پایین تنشون و پایین تنه دختراست 

تو هم اسون گرفتی دیدی چی شد تو هم سخت بگیر تا سخت بیان طرفت نع انقدر راحت

خدا به دادم برسه چون دیگه واقعا کاری از دستم بر نمیادمهندسی پزشکی

ترم بعدی مرخصی بگیر

یکی دو ترم ازشون عقب بیفت انقدر با پسرا نگرد

یا انتقالی بگیر 

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕