2777
2789
عنوان

اتفاقایی که تو این سه ماه برام افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 99 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالا دو ماه رفتی دانشگاه با همه هم دیت رفتی ،عکس انداختی،رابطه داشتی،یه کم به خودت استراحت بده خوا ...

😂پشیمونم بخدا

فقط میترسم حرفی که رفیقم زد واقعی بشه

و اینکه رو رفیقم کراشم🥲

ببین از اون رفیق هم شوهر در نمیاد چون قضیه سونوگرافی رو میدونه

پس چرا اینقد رو من حساسه،یادمه میگفت کات کن با رلت،با اینکه رلم رفیق اینم هست،ولی همش پشت منو گرفت.وقتی عکسامون با اون پسر دید خیلی ناراحت شد،ازم تا چند روز دلخور بود،حالم معلوم بود چرا پس اینکارارو میکنه؟

برا خودت قاعده و حد و مرز داشته باش،هیچ تعهدی بین تون نیست چرا به جسمت اهانت میکنی.... میدونی رابطه ...

میدونم،پشیمونم،به خودم قول دادم دیگه از این غلطا نکنم و برای بدنم ارزش قائل بشم

پس چرا اینقد رو من حساسه،یادمه میگفت کات کن با رلت،با اینکه رلم رفیق اینم هست،ولی همش پشت منو گرفت.و ...

واسه دوستی و رابطه میخوادت پیش خودش میگه پایه هست

از طرفیم حدس میزنم خوشگل باشی ولی بازم برا رابطه میخوادت

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
😂پشیمونم بخدافقط میترسم حرفی که رفیقم زد واقعی بشهو اینکه رو رفیقم کراشم🥲

از کجا میدونی باند بازی نباشه؟ اون رفیقتم دستش با پسره یکی نباشه برا کشوندنت به اون رابطه

و سوال بعدی چرا کسی که خیلی نمیشناستت اجازه داشته به راحتی لمست کنه و عکس بگیره و فرصت های بیشتری برای سو استفاده های بیشتر داشته باشه

گاهی وقتا بدبین بودن همون قدر نشون دهنده باهوش بودنه، قدر خودتو بدون خیلی جوونی 

حیفه به خاطر گذشتت بخوای اینده تو خراب کنی، رو ادمای دور و برت تجدید نظر کن این سالها میتونن سکوی پرتاب تو باشن به موفقیت یا برعکس. 

حالا خودتی که باید انتخاب کنی

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
😂پشیمونم بخدافقط میترسم حرفی که رفیقم زد واقعی بشهو اینکه رو رفیقم کراشم🥲

رفیقت ک زر زده،بعدشم اول با اون رفیقت کامل کات کن،بعد با اون پسره ک هی ازت عکس میگرفته نه برو بیرون نه حرف بزن

از کجا میدونی باند بازی نباشه؟ اون رفیقتم دستش با پسره یکی نباشه برا کشوندنت به اون رابطهو سوال بعدی ...

راست میگیااا،یعنی ممکنه همشون باهم دیگه باشن،برام نقشه کشیده باشن!ترسیدم بخداااا