2777
2789

از وقتی مهاجرت کرده رفته پیش اونا زندگی می‌کنه و من خیلی سر این موضوع حساس شدم و واقعا دارم اذیت میشم ولی خودش بهم میگه بیخودی حساسی و چرا گیر الکی میدی و همش غر میزنی

وقتی پیش اوناست خیلی دیر به دیر باهام تماس میگیره و وقتشو با اونا میگذرونه و وقتیم زنگ میزنم دو دقیقه نشده میگه باشه عزیزم فعلا خدافظ

بهم قول داد وقتی رسید آلمان فقط یکی دوهفته پیششون باشه و بعد جدا بشه ولی میگه تو شرایط منو درک نمیکنی استرس منو درک نمیکنی دارم هرکاری میکنم زودتر بیارمت پیش خودم و فلان

ولی من اون توجهی که نیاز دارم و ازش نمیگیرم و کارم شده صبح تا شب گریه و حتی اجازه نمیده هیچ کلاسی ثبت نام کنم یا بخوام گواهینامه بگیرم میگه هروقت اومدی پیشم با هم میریم

دارم از تنهایی و بیکاری دیوونه میشم و خودشم اصلا برام وقت نمی‌ذاره

بنظر شما طبیعیه حساس باشم یا نه؟

حساس نباش به نظرم 

اینکه نمیذاره کار کنی یا کلاس بری مسخره‌س! اینو یکاریش کن چیکار داری خونه کیه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب تو کلاسی چیزی میخوای برو . هر وقت جور شد تو هم میری.اجازه نمیده یعنی چی؟؟؟مگه بچه ای که از کسی ب ...

تهدید می‌کنه بخاطرش 

حتی افسرده شدم شدید بعد رفتنش دیوونه بازی درآورد وقتی گفتم میخوام برم پیش روانشناس گفت لازم نکرده میری دو تا حرف یادت میدن میای روی من پیاده کنی

آخه وقتی پیش اوناست خیلی کم برای من وقت می‌ذاره

ببین خب وقتی ادم تو یه جمعه مثلا شب بعد شامه میشینن دور هم حرف میزنن فیلم میبینن یا هرچی خب نمیشه همش گوشی دستش باشه شاید معذبه پیشه اونا

شماهم کاری که دوست داری انجام بده نهایتا بهش نگو

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من بودم با اولین پرواز خودم رو اونجا میرسوندم،چه صبری داری😐

منم، اصلا نمیزاشتم صبح بشه خودمو میرسوندم و دهنشو سرویس میکردم

گاهی لب های خندان بیشتر از چشمهای گریان "درد" میکشند ...

نگران نباش دختره ایرانی نیست که آویزون شوهرت بشه من بهت قول میدم فقط ایرانه که اکثرا شوهرای مردمو میدزدن حالا منظورم همه خانوما نیست یه موقع جسارت نباشه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

نه عزیزم ایرانیم

اخه میگفتن افغانستانی ها میرن آلمان برای کارگری و پولِ خیلی خوبی هم میدن.دیدم شوهرتم بد دهنه گفتم شاید ایرانی نباشه.

چرا بددهنی میکنه؟از یه ایرانیِ بافرهنگ که تصمیم به مهاجرت داره بعیده این رفتارا.چجوری این ادم راضی به مهاجرت شده🤔

خدای مهربونم سیپورت
ببین خب وقتی ادم تو یه جمعه مثلا شب بعد شامه میشینن دور هم حرف میزنن فیلم میبینن یا هرچی خب نمیشه هم ...

قبلا اینطوری نبود انقدر مدام چکم میکرد و دوروبرم بود که فکر میکنم فقط وقتی اینجوری برام وقت بذاره یعنی دوسم داره

و الان که اینکارو نمیکنه خیلی حساس شدم و تنها شدم