2777
2789
عنوان

یه حاجت داشتم بعد 12سال برآورده شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 197 پست
حالا با ایه قران نمیخواد تهدید به عذاب کنی

😂😂😂🤣

آخه بهش دادن داره ناشکری میکنه

از لحاظ روانشناسی هرچیزی رو که به دست بیاری دیگه اون شور و شوقتو از دست میدی، تا وقتی به دست نیاوردی برات جذابه ولی بعدش دیگه اون حس و شادی و هیجانت فروکش میکنه

اگه ۱ سال بعدم بهش میدادن بازم شادیش از بین میرفت 

یا اونقدر مهم نبوده و یا غیرممکن بوده که بیخیال بشی یا اونقدر مهم بوده که ۱۲ سال صبر کنی

من خودم دو تا حاجت مهم دارم صبرمم داره تموم میشه درکش میکنم 

یکیشو ۸ سال منتظرم 

یکی دیگه رو ۱۰ سال

تا اولی هم نشه دومی زیاد ممکن نیست

ولی اگه تا ۲ سال دیگه هم بشه خیلی خوبه، این مدتی که گذروندم به طرز خیلی خوبی بالغ تر شدم از لحاظ فکری و حتی موارد دیگه، کلی تجربه پیدا کردم، الان دیگه اگه بهم بدن یکم بهتر میدونم چطوری قدر هدفا و حاجتامو بدونم، چطوری رفتار کنم و مغرور نشم و...

عزیزم خدا صبرت بده چجور ۱۱ سال منتظر موندین؟ چجور بیخیال نشدین؟ میشه بگید حاجتتون در چه حوزه ایه؟

الهی آمین یا رب العالمین 

مرسی عزیزم 

چی بگم والا ی کم در کل صبور هستم ولی خب خدا خودش صبر رو میده موقع گرفتاری و درد نظر من اینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهم نیست چند تا خوب ببینیم یا نه.مهم اینه مومن و خوب باشیم.کل نماز های واجب روزی حدود ۲۵ دقیقه وقت م ...

مگه به نماز خوندنه چه راحت میگیرین همه چیزو  اتفاقا کسی که نماز خونه زندگی منو به اتیش کشید رفتار مهمه اخلاق مهمه نماز خوندن که به قول یکی واسه بیشتر ادما از سر عادته که از بچگی یادشون دادن بخونن

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

من ۱۵ ساله از خدا ازدواج میخام و نشده ۳۵ سالمه 😔 یادش بخیر زیر ۳۰ سال بودم مثل اسپند روی آتیش چقد ش ...

منم یازده ساله ک همین خواسته رو دارم 

دیگ خسته ام بخدا حرفها دلتنگی ها خیلی آزارم میده ولی خب توکل ب خدا 

فکر کنم اکثرن این تجربه رو داشتیم درکت میکنم ولی بنظرم حکمتی توشه

اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

😂😂😂🤣آخه بهش دادن داره ناشکری میکنهاز لحاظ روانشناسی هرچیزی رو که به دست بیاری دیگه اون شور و شوق ...

اخه ایه ای که گذاشتی خیلی تهدید امیز بود من گرخیدم چه برسه استارتر  

ولی ببین بستگی به هدفم داره بعضی هدفا ادم رو فرسوده میکنن طول کشیدنش ولی در کل با توجه به کامنت استارتر من فکر میکنم حاجتش اونجوری که میخواسته براورده نشده که گلایه میکنه

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن