2777
2789
عنوان

یه حاجت داشتم بعد 12سال برآورده شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3586 بازدید | 196 پست
نه

خب خداروشکر کن ب خواسته ات رسیدی جوری نشده ک همیشه حسرتش تو دلت بمونه

دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن هست 

یازده ساله منتظر ی چیزیم ولی خب توکل بر خدا خدا خودش حکمت ها رو میدونه چی بگم خودش بهتر میدونه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دیگه فکر نکن بهش تا دیگه کمتر غصه بخوری من که انقدر نرسیدم ارزوم یادم رفت 

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

سلام. بابت سلامتی و خیلی از نعمت ها که الله پیش پیش بدون درخواست بهتون داد چقدر به جز نماز واجب، شکر بجا اوردین؟

دنیا محل امتحان و صبر هست ، خوشی برای ان شاءالله جنت هست.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

سلام. بابت سلامتی و خیلی از نعمت ها که الله پیش پیش بدون درخواست بهتون داد چقدر به جز نماز واجب، شکر ...

بهشتم شرط و شروط داره همه به خوشی بهشت نمیرسن

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

درک می کنم تو این شرایط هستم

کاش همیشه تو اوج ذوق برای یه چیزی او بدست بیاریم نه وقتی که هیجانش خوابید

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خیلی از خدا دلگیرم 😪

کسانیکه احکام خدا خمس نماز روزه و حدود شرعی و ... رعایت میکنن آنقدر شاکی نیستناااااا

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

منم حداقل ۸ ساله حاجتمو دارم ولی هرموقع خدا بهم بده شاکرم

چون تو این چند سال با نرسیدن بهش از همه لحاظ، عاطفی عقلی همه چیزی پخته تر شدم

اگه اون موقع میداد شاید قدرشو نمیدونستم یا هدرش میدادم یا تکبر و غرور پیدا میکردم

الانم تا جاییکه ممکنه تلاش می‌کنم گرچه این مدت تلاشم کم بوده برای حاجتم، هرچندسال دیگه هم بگذره حتما صلاحه، من وظیفه ی خودمو انجام میدم بقیشو خدا خودش میدونه چی برام بهتره