2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7663 بازدید | 364 پست
اونا زرنگ بودن روی بدشون رو بعد ازدواج رو کردن که دیگه دختر راه برگشت نداشت😑

اینهم حرفیع 

اسی یاد بگیرع

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شماهم پسر مردم به حساب میای که میزارن کنار اون دخترم یکی میاد سراغش و سروسامون میگیره

خب پسر مردم . دستش بازه ب هر کی از راه رسید پیشنهاد میده . شما باید دعا کنی یکی بیاد فقط ازش بدت نیاد . بقیش حله 😂

میگه نمیتونم😬

بخدا عشق ک بیاد وسط میتونه 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

خب پسر مردم . دستش بازه ب هر کی از راه رسید پیشنهاد میده . شما باید دعا کنی یکی بیاد فقط ازش بدت نیا ...

نگران نباش دختر از یه خانواده خوب و باابرو خودشم مستقل و خانوم رو زمین نمیمونه اگه کسی هم ازدواج نکرده انتخاب خودش بوده و بی اعتمادی به مردها

حالا مگه من اومدم از بی شوهری تاپیک زدم که اینو میگی؟🤣

فعلا ماجرا حول و محور مشکل شماست

🪸🐠🫧

نه . دختره گفت تو حتی بعد عروسیم توهین کنی میرم. نمیتونم ریسک کنم

اصلا قبل درست کردن اخلاقت ازدواج نکن چون حتما اگه طلاق رسمی نگیره، طلاق عاطفی میگیره. 

دوره های کنترل خشم وجود دارن،میتونی شرکت کنی.چطور آدم توی ۳۳ سالگی آدم نمی تونه زندگیشو درست کنه!

خوب چکار کنم طلاق می گرفتم بعد باید یکی دیگرو هم ادم میکردم

درود به شرفت 

من یکبار طلاق گرفتم و مجدد ازدواج کردم به خیال اینکه ادم خوبه میاد... 

الان دوباره کارم به دادگاه کشیده 

گاهی وقتا میگم کاش با همون اولی تا میکردم