2777
2789
عنوان

بیشتر حیوونای خونگیمو فروختم

162 بازدید | 26 پست

به خاطر نقل مکان 

خونه ی خودم حیاط بزرگ شد و چند تا اتاق که ازشون نگهداری می کردم 

الان به یه دلایلی رفتیم یه شهر خیلی دور تر که نه جای نگهداریشونو دارم و حتی اگه داشتم همسایه ها اجازه نمیدادن 

مامانم بدش میاد گردن نگرفت نگهداری کنه... تعدادشونم زیاد بود نمی تونستم از کسی بخوام نگهداره 

الان دلم واسشون تنگ شده!یعنی چی کار می کنن؟ جاشون خوبه؟

حالا اینا به کنار... با پولش چی کار کنم دلم نسوزه  طلا اینا دوست ندارم 

از حرصم میگم فردا میرم اندازه یه مغازه لباس میخرم تا یک ماه هم غذا از بیرون میگیرم!

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

چیا بودن حیوونهای خونگیت

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه چقدر پولش بوده😶😶😶

یه 200 تومنی هست تقریبا!

فقط یه کاسکوم تنهایی 30 تومن بود! از جوجه گی بزرگش کرده بودم 20 کلمه حرف می زد

چیا بودن حیوونهای خونگیت

4 تا خرگوش 

حدود 13.14 تا انواع پرنده 

چند تا هم همستر و خوکچه و ایگوانا اینا....

😐وقتی از حیون تون یا هرچی دور میشین یکم سرگرمی و موارد مورد علاقتون رو افزایش بدین و اینکه با پولش ...

همشونو خودم بزرگ کرده بودم!

30 سالمه خیر سرم

4 تا خرگوش حدود 13.14 تا انواع پرنده چند تا هم همستر و خوکچه و ایگوانا اینا....

باغ وحش داستی پس🤣

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
چقدر شدن مگه؟اگه پولش مناسبه طلا بگیر برات بمونه

نزدیک 200 میلیون 

من حیوونامو از طلا بیشتر دوست داشتم... طلا و جواهر هم اصلا نمیندازم ولی میگم خب شاید خریدم همینطوری موند

یه 200 تومنی هست تقریبا!فقط یه کاسکوم تنهایی 30 تومن بود! از جوجه گی بزرگش کرده بودم 20 کلمه حرف می ...

عزیزمممم .چقدر حیفففف .ما یک عروس هلندی داریم حتی تصورشم نمیکنم یک روز نباشه .حتما شما الان خیلی داغون شدین .دور از جون 

عزیزمممم .چقدر حیفففف .ما یک عروس هلندی داریم حتی تصورشم نمیکنم یک روز نباشه .حتما شما الان خیلی داغ ...

همه رو خودم بزرگ کرده بودم