2777
2789
عنوان

سخت گیری پیش از حد همسرم

285 بازدید | 28 پست

سلام خانما

چند ماهه از عروسی مون میگذره شوهرم با خانواده من زیادی خوب نیست حتی نمیزاره مامانم بیاد پیشم یا نمیزاره من برم پیشش خونم با خونه مادرم یک ربع راهه حتی نمیزاره بهش زنگ بزنم بار ها سر این موضوع دعوا کردیم ولی بخدا من هیچ مشکلی با خانوادش نداشتم با اینکه اذیتم میکنن حتی احترام میزارم میرم خونشون زنگ میزنم ولی این اصلا با مادرم  و مخصوصا بردارم ارتباط خوبی نداره اونا هیچکار نکردن من چیکار کنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توهم همونجوری باخانواده ش تا کن ببین خوشش میاد؟توهم نزاربره جای مادرش...هروقت اعتراض کرد توهم حرف دلتوبگو..اینجوری که نمیشه ...خانواده هرچندبدم باشن بازم خانواده ته نمیشه که دوربندازی...هنوزاول زندگیته درستش کن 

تو دوران عقدم همینطور بود

حرفی در این‌باره زده بود

شاید خواهرش یا کسیو دیده که خانواده دختر دخترو پر میکنن خواسته پیشگیری کنه

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
تو دوران عقدم همینطور بودحرفی در این‌باره زده بودشاید خواهرش یا کسیو دیده که خانواده دختر دخترو پر م ...

یه حرفایی میزنید 😐مگ ریگی به کففشه ک بترسه پرش کنن یا به  خدش شک داره

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚