2777
2789
عنوان

بیشتر از یه ماهه شوهرم قهره خیانت میکنه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 22 پست
همین کارو میکنم ولی دیگه یجوری شده حس میکنم دوسش ندارم حسی بهش ندارم سرد شدم ازش

باهاش حرف بزن.همه زن‌وشوهرا باهم بحث و دعوا دادن.من و همسرم‌دیشب تا سه صبح باهم صحبت کردیم..توی ارامش...بحث ها راتموم‌کردیم.مگه چقد قراره عمر کنیم که همش بخاهیم جر و بحث و دعوا کنیم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین کارو میکنم ولی دیگه یجوری شده حس میکنم دوسش ندارم حسی بهش ندارم سرد شدم ازش

به مادرش بگو این بشر مادر نداره چه جوری بچه تربیت می کنن درکت می کنم بهش بگو یک ماه قهره جاشو جدا کرده بزار باهاش حرف بزنن نصیحتش کنن بلکه ادب شد مردک خودشیفته ،سرکردن با همچین ادمایی صبر ایوب می خواد من یکیشو میشناسم تو این مواقع وقتی من بی تفاوت میشم بهتره ومیرم تو قیافه به نظرم هرچی بری جلو نتیجه معکوس میده بازم همسر شمارو نمی دونم

باهاش حرف بزن.همه زن‌وشوهرا باهم بحث و دعوا دادن.من و همسرم‌دیشب تا سه صبح باهم صحبت کردیم..توی ارام ...

مشکل اینجاس که حرف نمیزنه تا میخوام یکم صحبت کنم عصبی میشه نمیزاره ادامه بدم خیلی بی جنبس

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
به مادرش بگو این بشر مادر نداره چه جوری بچه تربیت می کنن درکت می کنم بهش بگو یک ماه قهره جاشو جدا کر ...

مادرش هیچ جوره قبول نمیکنه که پسرش مشکل داره وهمش منو نصیحت میکنه حودشونم پیرن حوصله ندارم بعدا بگن فلانی اومد ننه بابای مارو ناراحت کردو به این روز انداخت پدرش قلبشو تازه عمل کرده میترسم 

چطوری بخشیدیش بعد از خیانتش؟ باید نقره داغش میکردی همینجوری نمیبخشیدی که الان بازم دم دربیاره تو رو ...

خیلی عذاب کشیدم تا سرپا شم وقتی خانوادت حامی نباشن مجبوری به زندگی خفت بارت ادامه بدی