2777
2789
عنوان

حرف خواهر شوهرم😑😑😑😑

437 بازدید | 22 پست

مقنعه دختر بردادر شوهرم خونمون گم شده بود بعد خواهر شوهرم ک ۴۵سالشه زنگ زد که پیداش کن میان دنبالش منم پیدا کردم زنگ زدم بهش میگه میخواستم بگم اگه پیدا نکردی حیف نونی ک داداشم بهت میده با خنده منم گفتم حیف نونه که توبخوری منم مثل خودش باخنده...

الان میخام به شوهرم بگم ک تو حرمت منو نگه نداشتی جلو بقیه ک اجازه میدن این حرف و شوخی بکنن بامن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد پرو

بگو حیف اون نونی ک شما ها میخورین دست و پاچلفتی هم هستین وسایلتونو خونه این و اون جا میذارین

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

اسی جون زیاد سخت نگیر اون شوخی کرده تو هم جوابشو دادی دیگه حالا اگه باهم از این شوخی ها ندارید کم عقلی کرده اگه بار اولش بوده به دل نگیر.راستش یاد زنداداش خودم افتادم تازه عروس بود منم۱۵ سالم بود خیلی خیلی دوسش داشتم به خودشم میگفتم دوسش دارم بعد یبار به شوخی قلقلکش می‌دادم وشوخی میکردم از روی بچگی   خانم رفته بود پیش داداشم با گریه گله میکرد که اره خواهرت منو اذیت میکنه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم