2777
2789

تو اینستا یه کلیپ دیدم

موضوع کلیپ این بود کسایی که

حرف از مرگ و.... زده بودن دقیقا اتفاق افتاده بود

مثلا گفته بود ازاده نامداری گفته کاش 37 عمرم کنم

دقیقا همون سال فوت کرده

منظورش این بود که مراقب کلمات باشین قدرت دارن

همون لحظه برادرکوچیکم زنگ زد

همونجوری که داشتیم حرف میزدیم

گفت اجی من میدونم زود میمیرم

وای من تمام بدنم یخ زد اشکام امد پایین گفتم

دهنتو ببند خدا نکنه من نمیتونم....

از اون موقع همش دار زار میزنم بخدا من

طاقت ندارم اگه برادرام چیزشون بشه من میمیرم

پیام دادم توروخدا به این فک نکن....

خیلی حالم بده عی خدا منو اینجوری امتحان نکن

میشه باهام حرف بزنید.....

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی‌افته

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی‌افته

خیلی ترسیدم توروخدا برای سلامتیش و طول عمرش دعا کن اخه چرا اینو گفت

تمام دنیا دینمه برادرمه😭😭😭

من که باور ندارم،قدرت کلمه کجا بود

میلیون ها ادم از این حرفا میزنن حالا بر مسب اتفاق برای یکی اتفاق افتاده حتی اگه نمیگفت و بهش فکر نمیکردبازم این اتفاق واسه ش میفتاد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بد ب دلت راه ندهان شاالله چیزی نمیشه

یه خانمه بحث گردم برادرمو نفرین کرد انشالله به خودش برگرده بعد اون کلیپ بعد حرف داداشم بخدا دارم دیونه میشم

به این حرفا اعتنا نکن عزیزم

همه ی ما هزاران بار به این فک کردیم که قراره زود بمیریم،خاله من تو نوجوونی صفحه فوت شناسنامه اش رو پر کرده بود و مثلا ۵ سال بعد رو تازیخ زده بود و میگفت به دلم افتاده تو این تاریخ میکیرم حتی اونقدر عمیق بهش فک میکرد که همش خواب میدید تو اون تاریخ مرده ولی الان ۲۰ سال از اون تاریخ میگذره و خوبه خداروشکر

من که باور ندارم،قدرت کلمه کجا بودمیلیون ها ادم از این حرفا میزنن حالا بر مسب اتفاق برای یکی اتفاق ا ...

وای خدا کنه چیزی نمیشه مگنه برادرم عمر طولانی میکنه خدا این بلارو سر من نمیاره مگنه؟؟😭😭

به این حرفا اعتنا نکن عزیزمهمه ی ما هزاران بار به این فک کردیم که قراره زود بمیریم،خاله من تو نوجوون ...

خدا کنه از داداش منم به دور باشع عی خدااا رحم کن

یه خانمه بحث گردم برادرمو نفرین کرد انشالله به خودش برگرده بعد اون کلیپ بعد حرف داداشم بخدا دارم دیو ...

خوا نکنه

اصلا فکرشو نکن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

وای خدا کنه چیزی نمیشه مگنه برادرم عمر طولانی میکنه خدا این بلارو سر من نمیاره مگنه؟؟😭😭

نه بابا این که حرفیه

موردها من دیذم فک میکردن عمر نوح دارن ولی زود مردن

مورد هم بوده هی میگفت امسال عید اخرمه نزدیک ۹۰ سالشه

بریز دور این افکارو

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه