2777
2789
عنوان

شمایی که آزمون آموزش وپرورش قبول شدی😏

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 46 پست

اینجوری نیست، من برای یکی از نی‌نی سایتی‌ها، چندین بار توضیح دادم که چیکار کردم، ایشون بعد از ۲، ۳ ماه بازم می‌پرسند و این چرخه هر ۳ ماه تکرار میشه که حالا دوباره از اول میگی چیکار کردی؟ خب عزیز من به اون سوال‌هایی که کردی دوباره نگاه کن دیگه، چند بار توضیح میدن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجوری نیست، من برای یکی از نی‌نی سایتی‌ها، چندین بار توضیح دادم که چیکار کردم، ایشون بعد از ۲، ۳ م ...

عزیزم من چندتا از اطرافیان قبول شدن به خودشون زحمت نمیدن یه راهنمایی بکنن

من نوین استخدام که گفتن پیگیر شدم ولی برای هرکدوم کتاب جداگانه خب من نمیرسم هم سرکار برم هم دانشگاه هم همه کتابا😐

بازم به معرفت شما تبریک میگممیخواستم بدونم برای آزمون چطور خوندی؟من یه کتاب که بیشتر شبیه جزوه هست ت ...

فدات عزیزم ، من تابستون قبلی برا دبیری شرکت کردم کتبی قبول شدم ولی مصاحبه رد شدم چون یه نفر میخاست من نفر سوم بودم ، صبح از ساعت ۹ صبح شروع میکردم تا نماز صبح میخوندم ساعت ۴ دیگ مبخابیدم ، برا بار دوم ابتدایی شرکت کردم بازم شبانه روز میخوندم ، بیشتر وقتم تخصصی و عمومی بود ، فقط هدفدار بخونید 

اره گلم من چون یه باز دبیری شرکت کرده بودن بار اول ۲ ماه از صبح تا شب فقط میخوندم دعوت ب مصاحبه شدم ...

ممنون عزیزم

مجردی اینقدر تایم کل روز تونستی؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

میشه بگید چقد خوندید.و‌اینکه همه کتاب اختصاصیارپ خوندید اخه خیلی سخته

فدات شبانه روز میخوندم از صبح ۹ شروع میکردم تا شب ساعت ۴ صبح نماز میخونم مبخابیدم وقتم برا تخصصی و عمومی بود اختصاصی فقط اسناد خوندم بقیه رو حذف کردم

فدات عزیزم ، من تابستون قبلی برا دبیری شرکت کردم کتبی قبول شدم ولی مصاحبه رد شدم چون یه نفر میخاست م ...

پس من الکی شرکت میخام کنم چون بچم کوچیکه تو روز که نمیتونم بخونم شبم انقد خسته میشم دوساعت شایذ برسم منابعم زیاد و‌سنگینن