2777
2789

الان مثلا یکی بخاطر دارو فعلا شرایطش اوکیه

ولی قطع کنه دوباره بر میگرده به نامنظمی و پریود نشدن و بقیه مشکلاتش 

سوالم اینه تا کی باید دارو مصرف کنه؟ کی درمان میشه 

در بحث با فردی باهوش، برنده شدن خیلی سخته اما در بحث با یک احمق برنده شدن تقریبا غیر ممکنه.

درمان نه قطعی 

مثلا من فقط برا دوره ای که تصمیم داشتم بچه دار شم دارو مصرف کردم همین 

ولی بعضیها سالها مصرف میکنن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همون دفعه اول که رفتم احتمالا اگه یکی دو بسته قرص میخوردم خوب میشدم 

دکترم گفت نه 

امروز همین موضوعو به یه دکتر دیگه گفتم گفت آره 

هالا نمیدونم قرص جلوگیری بخورم یا اینکه برم دکتر دارو بده

درمان نداره

اگه بچه داری ک هیچ خیلی پیگیر نباش

اگه بچه نداری سریع یکی بیار

چون ب مرور بدتر میشع نه بهتر

خیلیا میگن طب سنتی اونم ب بعضیا جوابه دلتو خوش نکنی بچه نیاری

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

درمان نه قطعی مثلا من فقط برا دوره ای که تصمیم داشتم بچه دار شم دارو مصرف کردم همین ولی بعضیها سالها ...

خب آخه دارو مصرف نکنی اذیت میشه آدم، یکیش مثلا موهای زائده که زیاد میشه 

تا آخر عمرم که نمیشه دارو مصرف کرد 

در بحث با فردی باهوش، برنده شدن خیلی سخته اما در بحث با یک احمق برنده شدن تقریبا غیر ممکنه.
درمان ندارهاگه بچه داری ک هیچ خیلی پیگیر نباشاگه بچه نداری سریع یکی بیارچون ب مرور بدتر میشع نه بهتر ...

مجردم 

فقط اصلاح سبک زندگی روتین خواب باید داشته باشید خوراکی ناسالم نخورید  ورزش از واجبات تنبلی تخمدان ها هست من تا تحرک داشتم اوکی بود وضعیتم ی مدت ورزش نکردم و رعایت نمی‌کردم باز برگشت 

با تنبلی تحمدان کسی بوده ب راحتی باردار بشه،؟

بله عزیزم من یکی دارم یکی هم تو راه دارم ولی نباید نسبت بهش بیخیال باشی یا باید از دارو‌های شیمیایی استفاده کنید یا سبک زندگی سالم در پیش بگیرید

خب آخه دارو مصرف نکنی اذیت میشه آدم، یکیش مثلا موهای زائده که زیاد میشه تا آخر عمرم که نمیشه دارو مص ...

من موهام خیلی کم پشت هست نااازک 

علائم ندارم اصلا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰