2777
2789

میخوام کادرانی حسابداری بخونم دانشگاه علمی کاربردی بنا به دلایلی شرایط خوندن دولتی و آزاد رو ندارم 

دوسال کاردانیم رو میخوام علمی کاربردی بخونم بعد برای کارشناسیم میتونم باز برم آزاد بخونم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد وقتی مدرکم رو بگیرم معتبره ؟

درمورد مدرکش اطلاع ندارم حقیقتا 

اینم تا اینجا میدونستم که تطبیق واحد برات میزنن چون ورودی مهر خواهرم پرس و جو کرد برای خودش 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

میشه بگین چی

من برای پیام نور میدونم چون روندش طی کردم با خواهرم آزاد رو نمیدونم اینطوریه یا نه اول باید مثل ورودی های همون سال ثبت نام ها انجام بدی بعد نمرات و مدرک کاردانی ببری تحویل بدی بعد تایم تطبیق واحد بشه برات انجام بدن 

ما نزدیک یک ماه فقط دور این کارا بودیم

میخوام ثبت نام کنم تو دوراهی موندم

خودم دانشجو پیام نورم اما چیزی که از خواهر خودم و همکلاسیش شنیدم میگن علمی کاربردی از پیام نور بهتره یکی از بستگان هم بهم گفت خوش به حالت پیام نوری گفتم چرا گفت حداقل اینه وقتت دست خودته من نرم حذف میشم اما تو نری هم کاری ندارن

خب مدرکش معتبر نیس

با اجازت من تحقیق کردم قبلش بعد روزانه ازاد (که من بخاطر مسافت و شهریه نرفتم)بعد پیام نور در اخر علمی کاربردی برای مدرک معتبر هستن