سلام دوستان وقت بخیر یکی از آشناها بله و برون داشت از قندی کشکستن آورد برام گفت بخور بختت باز بشه میخواستم بپرسم همچین چیزی هست؟؟؟من تا حالا نشنیده بودم
من حتی دوست پسر هم ندازم ختی پیشنهاد دوست پسر هم ندارم چ برسه ب خواستگار،انگار کسی منو نمیبینه اصلا
عزیزم منم دقیقا همین طورم اصلا به چشم کسی نمیام انگار نامرعی ام برای مردا
من یه دختر تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خیلی سخته ما هم ادمیم دل داریم این چه جور تنبیه و قسمتیه اخه
من یه دختر تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه
انشاالله عزیزم من خودم بچمو از امام حسین گرفتم قبلش سقط داشتم نذر کردم پسر بشه اسمشو بذارم حسین شکر خدا ،خدا خواست و پسر شد انشاالله خدا به همه منتظر ها یه نی نی سالم بده
من ده سال پیش ازدواج کردم بعد دو سال جدا شدم الان شده نزدیکه ۳۷ سالم دریغ از ی پیشنهاد اصلا خداوکیل ...
باز خوبه شما یه بار تجربه کردی کسی بخوادت اونقدرا هم نخواستنی نیستی من که یه دوستت دارم تا حالا از دهن یه مرد نشنیدم اصلا نمیدونم یکی ادمو دوست داشته باشه چه حسیه