2777
2789

از مرداد ماهه وسواس فکری دارم وسواسم جوریه که وقتی قراره یه حرفیو به کسی بزنم هی تند تند با خودم تکرارش میکنم و استرس میگیرم یادم نره.. هر روز یه جمله جدید خستم دیگه مهرماه که فیبروکیست سینه گرفتم میدونم از استرس بود یعنی الان که دی ماهه من بدنم سالمه؟ یه ماهه پاهام گاهی درد میگیره دیشبم پای راستم درد میکرد زانو به پایین مسترسم این استرس منو آخر سر....... 

اقدامم هستم برا بارداری.. پریودم ۱۵ روزه عقب افتاده

بیشترم احساس میکنم از استرس باردار شدن گرفتم که نکنه یه وقت باردار نشم به خاطر اون گرفتم هی گفتن استرس سمه هی گفتن سمه من هی خواسنم از استرس فرار کنم بدتر استرس اومد یقه مو اینجوری گرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه.... من زیاد ادویه استفاده میکنم تو غذاهام.... خواهرتون دلیل استرسش چی بود

نمیدونم ولی منم توجه کردم ادویه توغذام میریزم استرسم بیشترمیشه یه مدت ادویه جات حذف کن اگه خوب شدی ادامه بده