2777
2789
عنوان

کنکوریایی که دیر شروع کردید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 45 پست

تا کنکور تیر وقت داری هنوز ولی دیگ باید صدتو بزاری

سعی کن ساعت مطالعتو بالا ببری

حذفیات داری؟

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

دوازدهمی؟ میری مدرسه؟

پشت کنکوریم عزیزم ولی فرق یندارم با دوازدهما

درسای این سال اخرمو تجدید شدم....اونا بیشتر وقتمو تو آذر و دی گرفت هنوزم استرسشونو دارم

میدونم ممکنه بگید تجدیدی و فلان ولی واقعا قصدم قبول شدنه واقعا میخوام بخونم

فقط نمیدونم چجوری برنامع بریزم از الان به بعدو

گفتمم تا کجاها خوندم🥲پست قبلیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی تموم نکردم کتابارو. و زیست ۲ فصل مجبورم حذف کنم برای اردبیهشت. چون نمیرسم کامل بخونم.

اینکه کتابارو هنوز تموم نکردی طبیعیه 

بنظرم هدفت اصلا تموم کردن درسا نباشه 

سعی کن خوووب مطالبو یاد بگیری نه اینکه بگی سریع تموم کنم همه رو

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

تو کی شروع کردی؟🥹میدونی من از ابان دارم میخونم خیر سرم ولی همش در حد ۳ تا ۴ ساعت واس همین انقد فس ف ...

اخ دقیقا منم از آخرای مهر شروع کردم بخونم ولی اصلا جدی نگرفتم و بد اومدم جلو 

این آخرا هم که گفته بودن فرصت ترمیم نمیدن بد تر سرد شدم و انگیزمو از دست دادم که البته الان دیگه حل شد 

منم واقعا دیگه میخوام جدی تر شروع کنم و تایم استفاده از گوشیمو خیلی کم کنم 🥲💔

پشت کنکوریم عزیزم ولی فرق یندارم با دوازدهمادرسای این سال اخرمو تجدید شدم....اونا بیشتر وقتمو تو آذر ...

نه این چه حرفیه، خیلیا از صفر شروع کردن و نتیجه گرفتن 

تازه چون پشت کنکوری وقت بیشتری هم داری ک بخونی در طول روز

کلاس هم میری واسه درسا؟

همین ساعت مطالعه همینننن حذفیات که کل دهمو حذف کردم بجز زیستشوبقیه پایه ها ن

اره بنظرم زیستو رو حذفیات نداشته باشی بهتره چون سوالات اکثرا چند گزینه ای ترکیبین

از فصل اول دهم شروع کن. بعدش ۱۱ ام ک نهاییه. یا اول ۱۱ ام ک نهاییه. بعدش ۱۲ ام. آخرم ۱۰ ام

اره فصل اول دهمو خوندم

ولی خیلی فیزیک یازدهم برام سخته باورت میشه من سینماتیک و موج و نوسان و ترجیح میدم به مغناطیس و الکتریسیته؟ اصن یه وضعییییی

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

اخ دقیقا منم از آخرای مهر شروع کردم بخونم ولی اصلا جدی نگرفتم و بد اومدم جلو این آخرا هم که گفته بود ...

منم احتمالا بدم اکانتای اینجامو ببندن

ینی ارزوم شده ی بار مثل دوستم ۸ ساعت بخونم😭💔

لعنتی انگار مثل خوابه اصلا نمیشه

اخه میدونی من کارای خونم باهامه یکم وسواس تمیزیم دارم سر همین خیلی خسته میشم

قشنگ مثل یه زن متاهلم ک داره درس میخونه

پخت و پز تمیزکاری...همه چی

ی روزم نکنم مامانم قربونش بشم حسابی با خاک یکیم میکنه

من خواهرم دوازدهم تجربیه اتفاقا ماز هم از دهم شرکت میکنه

ولی امسال قصدش کنکور نیست...میخواد معدل امسالش بره بالا بخاطر شرط معدلو اینا

و امسال صرفا آزمون بده که با جو آشنا شه و.. بعد دوازدهمش که تموم شد میخواد محکم بشینه پای کنکور برای سال بعد