2777
2789

چطوری تونستمم🥲🫠 یه رتبه زیر ۲۰ هزار بیارم کافیه یه ۱۵ هزارییی منو از این جهنمی هستم نجات میده😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا اینجایی و متتظری از بیرون بهت امید بدن به هیییچ جا نمیرسی😐

پاشو دیلیت اکانت بزن اینحا و برو سر درس و مشقت

تو سایت برای کسی ....

ولی تو ایندت برات خیلی فرصت ها میتونه پی بیاد

امید بذر هویت ماست 💚🌱

اگه نشدم فدا سرت برو سر کار غیر حضوری لیسانس بگیر بعد برو استخدامی ازمون بده الان لیسانس دولتی با غیردولتی یکیه فقط براشون مهنه ازمون استخدانی رو بالاتر بزنی عزیزم همین من یکی از خواهرم رتبه خیلی خوب تجربی اورد رفت رشته مامایی لیسانس گرفت اما شوهر کرد شوهر نامردش نذاشت بره سرکار الان تو خونه بچه بزرگ میکنه

اگه عهد ببندی دور همه تفریحات ،گوشی نی نی سایت ،اینستا همه رو فقط وفقط ۶ماه خط بکشی و سمتشون نری بهترین رتبه هم میتونی بیاری

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،