2777
2789
عنوان

عکس سمبوسه هام😋🥳

706 بازدید | 37 پست

سمبوسه هام تو فامیل تک خواهرم که عاشق شونه تعریف از خود نباشه😂🤪

الان عکس شونو میذارم 

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس‌ و فرستادم گفت بزودی قرار داده میشه

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

دستورشو بگوو

دستور پخت :
سینه مرغ و مربعی خورد میکنیم همراه با فلفل دلمه و پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل قرمز و سیاه و پاپریکا تفت میدیم و خوب سرخ میکنیم بعد سیب زمینی های پخته شده مونو مربعی ریز ریز خورد میکنیم(میتونید بکوبید و له کنید) و به سینه ها اضافه میکنیم و پنج دیقه تفت میدیم و در اخر شوید اضافه میشه (اصلش تره و جعفری من نداشتم) ولی شوید واقعا عالیش کرد حتما بزنید و در اخر هم موقع پیچیدن با نون پنیر پیتزا هم اضافه کردم داخلش بعدم رفت برا سرخ شدن خیلی راحت 🥰😋

دستورشو بگوو

مگه میشه یه جنوبی سمبوسه بلد نباشه؟🤔😁

ما باید از شما دستور بخوایم

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

گذاشتی بلایک

چشم منتظرم آپلود بشه