2777
2789

چطوری ناخواسته باردار میشن ؟ 

من نمیفهمم خودشون نمیدونن جیکار کردن ؟ 

میگم من کلا قرص میخورم بعد میگن نکنه بچه دار نمیشم تو این سه سال یعنی ممکن نبوده با قرص باردار بشم ؟ 

بعد بوده مثلا چند روز قرصمو دیر خوردم ولی بازم پریود شدم ؟ 

قصد بچه دار شدن ندارم ولی از اینور نگرانم الان نمیخوام ولی عاشق بچم سر وقتش حتما میخوام تو خانوادم همچین موردی نبوده بچه دار نشن ولی انقد زیاده شده میترسم 🥲 عاشق بچم همینطور عاشق شوهرم شوهرمم خیلی بچه دوس داره میگم نکنه بچه دار نشم ؟ 🥲🥲🥲🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط بهت بگم دختر عموم متخصص زنانه،میگفت پزشکی که همکارمه همش به خانومایی که میگفتن ناخواسته باردارشدیم غر میزد و دعواشون میکرد طولی نکشید که خودشم ناخواسته باردار شد😳اونم یه متخصص زنان😳😅گفت ازون ببعد دور از جون دیگه خفه شد🤐

کار نشد نداره تنها غیرممکن غیرممکنه ...

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یکی مثل من قرص نمیخوردم بهم نمیساخت گفتم یک مدت دیگه برم دکتر بگم تازه متاهل شدم بعد رفتم مسافرت امر ...

میگم من با اینکه نمیخوام ولی شده مثلا بعد پریودن از پنج همیشه قرص میخورم مثلا چهار پنج روز قرص نخوردن تو همون تایم رابطه هم داشتم بعد دوباره شروع ب قرص خوردن کردم ولی بازم پریود شدم یعنی ریز مثلا ناخواسته خواستم حامله بشما ولی نشد هم نمیخوام هم استرس دارم نشم میخوام 😕🤣بعد بیب چک میزنم مثلا چند روز عقب میوفته بعد منفی میسه انقد ناراحت میشم 😕هنوز عروسی نگرفتیم واقعا خوب نیست حامله بشم ولی ترس نشدنه داره اذیتم میکنه 

دلم یه بارداری نخواسته میخواد 🤣🥲

ان شاالله😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

فقط بهت بگم دختر عموم متخصص زنانه،میگفت پزشکی که همکارمه همش به خانومایی که میگفتن ناخواسته باردارشد ...

آره خب به قول یه پزشک خانوم میگفت خدا خواسته 

تایم تخمک گذاری باشه و رحم آماده و اسپرمم بهش برسه سه سوت میگیره

من جوری ناخواسته بود تا ماه شش نفهمیدم🤣از این نظر که پسر من هنوز یکساله نشده واینکه مشکل سقط مکرر و نازایی داشتم باید امپول بگیرم سر بارداریام حتی فکرشم نمیکردم بتونم باردارشم یا اینکه بارداری ادامه پیداکنه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
خب خوشگلم اول اینکه تو عقدی و همراه قرص خوردن استرس هم داری بعد چرا یه دکتر نمیری خیالت راحت بشه؟بعد ...

اخه نیمخوام شوهرم بفهمه 

اون میکه موقعیتش نیست با اینکه همه جور موقعیتش هست همه چی اوکیه 

بعد من خودمم هنوز مطمئن نیستم فقط اینمه تو این سه سال بردار نشم بهم استرس میده قرص میخورم ولی خیلیارو دیدم با این وجود حامله شدن میگم نکنه بچه دار نشم این ک میخوام بچه دارم بشمم بیشتر واسه همینه 

بهترین تایمش کیه؟

از روز اول پریودت تا روز اول پریود بعدی رو حساب کن 

روزای وسطش یه هفته اینورتر یه هفته اونورتر 

تقریبا 14 روز بعد از اولین پریود هرشب یا یه شب درمیون رابطه باشه میگیره ان شاالله 

اخه نیمخوام شوهرم بفهمه اون میکه موقعیتش نیست با اینکه همه جور موقعیتش هست همه چی اوکیه بعد من خودمم ...

خیلی اشتباه میکنی گلم هم تو عقدی هم همسرت آمادگی نداره برو دکتر فقط خیالت راحت بشه چون مدام هم قرص خوردن اشتباهه وسطش باید استراحت بدی به رحم