2777
2789
عنوان

ماه رجب🌱

45 بازدید | 3 پست

🌱 ماه رجب هفتمین ماه از ماه‌های قمری، اولین ماه از ماه‌های حرام می‌باشد.

🌸 به ماه رجب «رجب الأصب» یعنی ماه ریزش رحمت خداوند بر مردم نیز می‌‌گویند♡

🌱 و فضیلت زیادی در روایات برای آن یاد شده است و از آن به مناسبت در باب‌هاى طهارت، نماز، روزه و حج سخن گفته‌اند.

🌸 نخستین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب می‌گویند که برای آن اعمال و آداب خاصی ذکر است. 

🌱 در ایران سنت اعتکاف در روزهای ۱۳ تا ۱۵ این ماه، که به ایام البیض معروفند، و اعمال ام داوود انجام می‌شود.

🌸 ماه رجب شرافت زیادی دارد و در فضیلت آن‌ روایات بسیاری وارد شده است. 

💚 پیامبر اسلام (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلم) فرمود: 

«ماه رجب برای امت من ماه «استغفار» است. رجب ماه خدا و ماه شعبان ماه من و ماه رمضان ماه امت من است. کسی که یک روز از ماه رجب را روزه گیرد، مستوجب خشنودی خداوند گردد، غضب الهی از او دور می‌‌گردد و دری از درهای جهنم به روی او بسته می‌‌شود».

🌸 انجام زیارت معصومان به‌ویژه زیارت امام حسین (علیه‌السلام) در اول و وسط ماه (که به سبب غفلت مردم از فضیلت آن غفیله نام گرفته است) و نیز زیارت امام رضا (علیه‌السلام) و خواندن دعای یا من ارجوه در ماه رجب سفارش شده است♡

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها💚

عاشق این ماه هام. رجب شعبان چون بوی رمضون میده. رمضون برام بهترین ماه ساله. بی صبرانه منتظرم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید