2777
2789
عنوان

دیدگاهتون نسبت به یه دختر نوزده ساله که پلیس نیرو انتظامیه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 77 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم هست ایشون من هم دلم میخواد برم وسوسه شدم راستش😅میخواستم ببینم دیدگاه عموم نسبت به همچین خانوم ...

در حال حاضر دیدگاه مناسبی نیس دیدگاه عموم اگه بخوایم واقع بینانه برسی کنیم چون دوستتون هم با مدرک دیپلم استخدام شدن فک نمیکنم جز یه سری امور تو جاهای دیگه پذیرفته بشن البته قصدم قضاوت یا توهین نیست امیدوارم بد برداشت نکنی

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
منم برا همین خوشم اومد خیلی باوقار بود و البته که شجاع چون رفتن داخل خونه ای که قتل شده بود بعد از ب ...

بله درسته💖👌

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
در حال حاضر دیدگاه مناسبی نیس دیدگاه عموم اگه بخوایم واقع بینانه برسی کنیم چون دوستتون هم با مدرک دی ...

یعنی کار خاصی بهشون نمیدن؟

و حقوقشون اوکی نیس ؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

دوستم هست ایشون من هم دلم میخواد برم وسوسه شدم راستش😅میخواستم ببینم دیدگاه عموم نسبت به همچین خانوم ...

خب از اون رفیقت بپرس 

ببین چجوریه 

دید میخوای چی کار؟

دید خوبی ندارن بیشتر مردم

یعنی کار خاصی بهشون نمیدن؟و حقوقشون اوکی نیس ؟

نه منظورم اینه مسلما قرار نیس تو امور جنایی کار کنن یا دنبال متهم بیفتن وگرنه حقوق از مناسب هم فراتره منطورم اینه احتمالا تو زمینه های حجاب ازشون استفاده میشه

چیزی که برام جالبه اینه که با تصورات عموم خیلی متفاوت ان

گاها ایشون رو شده فقط با کلاه و شال گردن دیدمش

استایل و لباس و آرایش هم همه سر جاش😅👌🏻

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
درآوردن نون حلال قشنگ نیس؟؟؟؟؟؟؟!!حرفشو قشنگ بیان نکرد انگار بقیه حروم خورن بجز این دختر ۱۹ساله!

شما نیمه خالی لیوان رو دیدی منفی گرا نباش مثبت ببین مثبت پیش میاد گفت شغل مهم نیست مهم نون حلاله یعنی پلیس باشی یا کارگر مهم نیست مهم پولیه که حلاله 

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
خب از اون رفیقت بپرس ببین چجوریه دید میخوای چی کار؟دید خوبی ندارن بیشتر مردم

برام مهمه 

آیندم... ازدواجم...خانوادم 

دوستم زیاد دوست نداره بهم کمک کنه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

باشه تو راس میگی از طرف اوشون حرف نزن خودش چرا حرف نمیزنه؟!

خودشم همینو گفت چقد عصبی 

ارامش برای خودمون بهتره سیستم ایمنی ضعیف میشه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش