2777
2789
عنوان

چه رفتاری کنم جاریم بشینه سر جاش

229 بازدید | 29 پست

بچه ها من نزدیک سه سال داره میشه ازدواج کردم تو یه ساختمون با مادرشوهر هستم مادرشوهر من پیر و سن بالاست بعد به شدت بهش از روز اول خوبی کردم ولی اون بدی کرد مثلا هر روز میرفتم سر میزدم چون تنهاست بعد یه جا برمیگشت می‌گفت کاری نکردی و کی و با بدی همیشه جواب داده جوری که گریه منو درآورده بعد خواهر شوهرت هم از اون ور همیشه خودشون رو میگیرن تا حرف نزنی حرف نمیزنن نمیشینن کنارت و اینجوری هستن و احترام آنچنانی به من نمیزارن بعد من الان گرم نمی‌گیرم وقتی میان خونه مادرشوهرم مارو هم میگن بعد من بخاطر شوهرم میرم ولی احترام نمیزارن بعد من یه جاری بزرگتر دارم از روزی که من اومدم پشت اینا هی بدگویی و غیبت کرد بعد وقتی میبینشون خوب میشه و آبجی جون راه میندازه و هر کاری تا الان کرده منو از چشم بندازه به من می‌گفت ول کن نرو به مادرشوهر سر بزن الان مدتیه نمیرم وقتی بده باهات الان هر روز خودش میاد سر می نه با اینکه خونش جداست بعد مادرشوهرم دختراشو میگه اینم میاد ساعت سه بعد از ظهر هیچ کس نیومده میاد جارو برقی می‌کشه غذا می‌زاره سالاد می‌زاره چایی می‌بره میاره بعد منو به چشم اینا بد کرده و می‌گفت کار نکنی براش من کردم نمی‌بینه و دائما به دروغ پشت من میگه به خواهر شوهر مادرشوهر اره نشسته این حرف رو زده الان چه رفتاری کنم این بسوزه و اون حالتی بین منو مادرشوهر و خانواده شوهر ایجاد کرده از بین بره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بری نری اونا میونشون با تو‌خوب نیست محلتم که نمیذارن حالا به هر دلیلی

همین روال ادامه بده و اون جاریتم یه روز نیش میخوره نگرانم نباش پاچه خواری مدال نداره

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
تو بری نری اونا میونشون با تو‌خوب نیست محلتم که نمیذارن حالا به هر دلیلیهمین روال ادامه بده و اون جا ...

بخدا اونم باعث شده با رفتاراش می‌ره میشینه پشت من بدمسگه اونا هم باور میکنن بارها شنیدم زدم به اون راه