2777
2789
عنوان

هزینه ی تخمک کشی چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 83 پست
مشکلتون چی هست منم میخام ای وی اف کنم😭😭😭😭اندپمتریوز دارم همسرمم مشکل اسپرم

منم اندومتریوز دارم

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اندومتریوز

بالایاپایین؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

هزینه تخمک کشی رو جدا میگیرن و هزینه انتقال هم همون موقع انتقال

هزینه نگهداری جنین هم دوتومن سالانه هست

البته اینا همه بستگی به مرکزی که رفتین فرق داره

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
من میرم مام بخدا ۲۰۰ میلیون بالابزارم کنار کاش حداقل جواب هم بگیرم دلم نسوزه آنقدر هزینه

چرا انقدر گرون اخه

عه اجب گیری کردیم توی دو طرف تهمدانت هست؟کی پانکچر میکنی دقیقا؟دکتر نگفت خطرناکه پانکچر برات ابسه و ...

وای نه مگه خطرناکه

توروخدا استرس نده بهم‌من همینجوریش نابودم🥲

دو طرفم کیست دارم

من میرم مام بخدا ۲۰۰ میلیون بالابزارم کنار کاش حداقل جواب هم بگیرم دلم نسوزه آنقدر هزینه

بیا مشهد هم مراکز خوبی داره هم به صرفه ترع

مام خیلی اسم در کرده جاری منم همین جا باردار شد 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍