2777
2789
عنوان

محصولات خوب پوستی طبق تجربه ام

122 بازدید | 25 پست

شوینده های ایرانی از لافارر راضی بودم بقیه شوینده ها اصلا کیفیت نداشتن مثل آردن سبوما و بقیه اش خوب نبودن

رتینول از برند اوردنیری راضی بودم سراوی هم زدم ولی فقط روی لک اثر داشت

ضدآفتاب از بیوتی آف جئسون خیلی راضی بودم در کنار اینتری بیودرما بهتر بودم

از پلینگ اوردنیری هم راضی بودم

از مرطوب کننده و آبرسان سیمپل و نتروژینا هم راضی بودم

و میتونم بگم نتروژینا فوق العاده ست اثر درمانی سریع داره میخوام رتینولش رو هم امتحان کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش استفاده آتو بگو و چندسالته

روش استفادم ازدکتر پوست گرفتم.من اوایل هفته ای یک بار استفاده کردم بعد کم کم بیشترش کردم‌ تا یک روز درمیون شبا قبل از خواب صورتم باشوینده مخصوص میشستم خشک میکردم بعد نیم ساعت استفاده میکردم تقریبا یک دقیقه روصورتم ماساژش میدادم تا صبح روصورتم بود ولی اصلا نتیجه نداشت ازاصل بودنش هم مطمعنم ۱۷۰۰ هم گرفتمش 

روش استفادم ازدکتر پوست گرفتم.من اوایل هفته ای یک بار استفاده کردم بعد کم کم بیشترش کردم‌ تا یک روز ...

رتینول نتروژینا رو استفاده کن 

رتینول تا یک سال باید استفاده کنی نتیجه ببینی آخه یکی دوماه نمیشه 

من ۳۰ سالمه الان تصمیم‌ گرفتم برم بوتاکس کنم صورتم خیلی بی روح وشل افتاده شده

چون رتینول باید از ۲۰ سالگی استفاده میکردی و اینکه مرطوب کننده جدی نگرفتی مرطوب کننده خوب

رتینول نتروژینا رو استفاده کن رتینول تا یک سال باید استفاده کنی نتیجه ببینی آخه یکی دوماه نمیشه

نه اخه دوره رتینول ۳ماهه هست بعد ۳ماه دیگه نمیشه استفاده کنی باید دوربریزی من نصف شیشه مونده بود انداختم دور

چون رتینول باید از ۲۰ سالگی استفاده میکردی و اینکه مرطوب کننده جدی نگرفتی مرطوب کننده خوب

اتفاقا مرطوب کننده همش کلینیک میزنم ۵ساله ازوقتی ۸۰۰ تومن بود میگرفتم الان شده ۵۵۰۰