2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد دانشگاه

50 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

فردا(سه شنبه) یه امتحانی دارم که دیروز و امروز فرجه داده بودن براش

و چهارشنبه یه امتحان سخت داشتم که فقط سه شنبه رو فرجه داده بودن براش یعنی اصلا نصف روز

دیروز رو گذاشتم برا امتحان چهارشنبه ام

امروزم برا درسی که فردا امتحانش رو دارم

الان هرچی فکر میکنم واقعا نمیرسم بخونم امتحان فردامو😭 میترسم بیوفتم

همون امتحان چهارشنبه هم میترسم

چیکار باید بکنم😭

به نظرتون بقیه زمانی که امروز دارم همین امتحان فردامو بخونم یا اینم ولش کنم امتحن چهارشنبه رو بخونم که حد اقل یکیش رو بیوفتم؟

ترم ۱ ام و کلا دوماه ما اومدیم سر کلاس و حجم درسا وحشتناک

فردا رو بخون اول

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا فردا صبح موقع امتحان با تمرکز فردارو بخون 

من درسی رو که واسه اولین بار موقع امتحانش باز کردم لاشو ی نصفه روز هم کلا وقت داشت هجده شدم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
تا فردا صبح موقع امتحان با تمرکز فردارو بخون من درسی رو که واسه اولین بار موقع امتحانش باز کردم لاشو ...

چه خوب😍

بعد اخه میدونی امتحانی که برای چهارشنبه دارم هم باید تا صبحش بخونم

اینم تا صبح بخونم اصلا نمیتونم بخوابم🥺

چه خوب😍بعد اخه میدونی امتحانی که برای چهارشنبه دارم هم باید تا صبحش بخونماینم تا صبح بخونم اصلا نمی ...

بخون میتونی 

من توی سه روز چهار تا امتحان تخصصی خیلی سنگین دادم 

یعنی امروز و فردا و پس فردا بعد روز آخر دوتا امتحان توی یک روز داشتم 

ی هفته نخوابیدم شدنیه 

فقط مثلا نهایت شب دو ساعت می‌خوابیدم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بخون میتونی من توی سه روز چهار تا امتحان تخصصی خیلی سنگین دادم یعنی امروز و فردا و پس فردا بعد روز آ ...

وای حدی چه سخت🥲🥺

بعد من خیلییییی کند خوانم خیلی بی نهایت

به خاطر همین خیلی ادذیت میشم اینجور وقتا

همه هم کلاس هام میخوابن من برای همون مقداری که اونا میتونن راحت بخونن باید شب بیدار بمونم🥺

به خاطر همین میگم انصراف بدم برم ازاد یه رشته دیگه بخونم

حد اقل سختی نکشم

وای حدی چه سخت🥲🥺بعد من خیلییییی کند خوانم خیلی بی نهایتبه خاطر همین خیلی ادذیت میشم اینجور وقتاهمه ...

الان چی میخونی ؟ 

تا سختی نکشی به جایی نمیرسیا 

آزاد مدرکش ارزش نداره که 

منم دقیقه نودی بودم اگه دو روز وقت داشتم میداشتم لحظات آخر شروع میکردم