2777
2789
خداکنه دیگه از قرنطینه و تعطیلی و...بیزارم شب عیدمونم میخوان کوفتمون کنن حالا نه که خیلی تفریح و شاد ...

دقیقا بچه من همین دیروز میگفت جمع کنیم بریم سفر دلم سفر میخواد وعده عید بهش دادم اگه قرنطینه شه که واقعا ظلم 

طفلکی ۶ سالشه این ۶ سال نصفش تو قرنطینه بودیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا بخدا هر سال‌پائیز درگیرشیم😁

همشم میگن این ویروس جدیده😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دقیقا بچه من همین دیروز میگفت جمع کنیم بریم سفر دلم سفر میخواد وعده عید بهش دادم اگه قرنطینه شه که و ...

بچه منم دنیا اومد گفتن کرونا اومده اسیر شدیم از دست دولت های دنیا 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بهونه شون باز خدا میدونه چی تو سرشون درگیر نظم نوین جهانی چیزین به نظرم

🥴😵‍💫

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نمدونی؟

به همه همین میگی 

اگر میدونسم نمیپرسیدم عزیزم 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺